Obavijesti

Show

Komentari 5

Udaje se zvijezda 'The Voicea' i bivša pjevačica Teške industrije

Udaje se zvijezda 'The Voicea' i bivša pjevačica Teške industrije
10

Lucija i Robert u nedjelju su slavili djevojačku i momačku večer. Crkvena ceremonija najavljena je za 4. rujna u Retkovcu. Lucija nestrpljivo iščekuje svadbu i ne skriva uzbuđenje zbog velikog dana

VIDEO

Glazbenica Lucija Lučić (23), koja se prije četiri godine natjecala u showu 'The Voice', a potom postala i pjevačica Teške industrije, odbrojava zadnje dane do vjenčanja. Početkom studenog prošle godine zaručila se za dečka Roberta Vidovića.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Vannom, članicom žirija 'The Voicea'

Pokretanje videa...

Vanna i 24 pitanja 08:53

Na društvenim mrežama objavljuje cijeli tijek priprema za vjenčanje.

Lucija i Robert u nedjelju su slavili djevojačku i momačku večer. Bivša natjecateljica 'Voicea' je za tu priliku odjenula bijelu kratku i lepršavu haljinu. Na glavi je imala krunu te je preko sebe 'nabacila' lentu na kojoj piše 'mladenka'. 

Crkvena ceremonija najavljena je za 4. rujna u Retkovcu, a potom će slavlje nastaviti u jednom restoranu u Sesvetskom Kraljevcu. Lucija nestrpljivo iščekuje svadbu i ne skriva uzbuđenje zbog velikog dana. 

Iako više nije pjevačica glazbenog sastava Teška industrija, za kojeg je pjevala godinu dana, Lucija i dalje redovito nastupa.

Tad je u Teškoj industriji naslijedila Maju Bajamić, a sad je članica novog benda i često imaju gaže. Obitelj ju je oduvijek podržava u želji da postane pjevačica.

Sa šest godina snimila je album dječjih pjesama 'Hoda maca po klaviru', a dvije godine kasnije borila se za nastup na dječjem Eurosongu.

POGLEDAJTE VIDEO: Lucija na 'The Voiceu'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin