Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Udomila sovu: Salma Hayek se pohvalila novim članom obitelji

Vlasnica sam pet konja, četiri alpake, jedne mačke, osam pasa, jednog hrčka, pet papiga, dvije ribe... sigurna sam da nešto zaboravljam - rekla je Salma Hayek u showu Ellen DeGeneres

Foto: Instagram
14 komentara

Meksičko-američka glumica Salma Hayek (52) velika je aktivistica i pobornica za prava životinja, a njezino "malo" životinjsko carstvo broji čak 50 udomljenih životinja. Hayek je nedavno udomila malu sovu, a sliku je podijelila s obožavateljima na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram

- Toliko je volim - napisala je Hayek ispod fotografije. Ljubiteljica životinja nikad se nije stidjela pomoći nezaštićenim životinjama, pa zbog toga posjeduje i pravo mali zoološki vrt.

- Vlasnica sam pet konja, četiri alpake, jedne mačke, osam pasa, jednog hrčka, pet papiga, dvije ribe... sigurna sam da nešto zaboravljam - rekla je Salma Hayek u showu Ellen DeGeneres (61) 2013. godine. 

Foto: Instagram

- Oh zaboravila sam. Imam zečeve, purice, 20 pilića... - dodala je glumica. Ipak, čini se da se u proteklih šest godina broj udomljenih životinja povećao, a najnoviji član je sova. 

Holivudska glumica u braku je s francuskim milijarderom François-Henrijem Pinaultom (56), a zajedno imaju i djevojčicu Valentinu (11). Njezin suprug iz prvog braka ima još dvoje djece. 

Foto: Instagram

POBJEDNIK DORE U DRAMI PRIJE SPEKTAKLA: 'Nažalost nema više spasa, nastup je propao, naći će zamjenu'

Naši partneri pišu
Message