Obavijesti

Show

Komentari 11

Uhodila Baldwina, htjela je da je oženi, on je pozvao policiju

Uhodila Baldwina, htjela je da je oženi, on je pozvao policiju
5

Genevieve Sabourin htjela je da joj Baldwin napravi dijete. Prijetila mu je da će mu napraviti scenu, da će ga naći gdje god se sakrio, dolazila mu je pred stan...

VIDEO

Alec Baldwin (54) tvrdi da mu je kanadska glumica slala po 10 mailova u jednom danu. Pisala mu je da će ga pratiti u stopu, da neće imati mira od nje gdje god da ode. ni on ni njegova tadašnja zaručnica i sadašnja supruga Hilaria Thomas. 

Prijetila mi je da će započeti pravi destruktivni rat sa mnom i da će me naći pod svaki cijenu - naveo je glumac u tužbi. 

Genevieve Sabourin (40) u sudnici je smireno slušala Baldwinove optužbe. Optužnica protiv nje ima pet točaka od kojih se dvije odnose na maltretiranje i uhođenje. Sudac joj je savjetovao da Baldwina više ne pokušava kontaktirati.

- ako ćete ga zvati ili mu pisati poruke ili mailove ići ćete u zatvor, je li vam to jasno - rekao joj je sudac. 

Sabourin je Baldwinu prijetila da će napraviti scenu, da će ga dovesti u neugodnu i opasnu situaciju kad to uopće ne bude očekivao. Rekla mu je da može nazvati FBI da je oni uhite ili može jednostavno pričati s njom. On je izabrao FBI i prijavljivanje policiji pa je Sabourin u travnju završila u zatvoru. 

Htjela je da se Alec vjenča s njom, da imaju djecu zajedno i stalno mu se pojavljivala pred stanom. Kaže da su se viđali i da je ljubav bila obostrana te da to može potvrditi SMS porukama i mailovima. Glumac pak tvrdi da joj je samo davao savjete u vezi karijere. Te večeri bili su u restoranu, na predstavi u kazalištu i Baldwin je Sabourin pratio do njenog hotela. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin