Obavijesti

Show

Komentari 2

Ukleti 'Glee': Skandali, droga i tragične smrti obilježili su seriju

Ukleti 'Glee': Skandali, droga i tragične smrti obilježili su seriju
16

No, Nayina smrt nije prvi slučaj da je netko iz serije 'Glee' stravično nastradao. Prva epizoda emitirala se 2009. godine, a otad je nekoliko glumaca preminulo te se za njih vežu i brojni skandali...

VIDEO

Nakon smrti glumice Naye Rivere, nastavlja se priča o prokletstvu koje se nadvilo nad serijom 'Glee', u kojoj je ona glumila Santanu Lopez. Naya se nekoliko dana vodila kao nestala, a u ponedjeljak je njezino beživotno tijelo pronađeno u jezeru Piru u Kaliforniji. Nema naznaka da je riječ o nasilnoj smrti ili samoubojstvu, a policija pretpostavlja kako je Naya jedva prikupila energije da spasi svog sina Joseya (4), no nije imala snage spasiti sebe. 

Brian Bowen Smith

No, ovo nije prvi put da je stravično nastradao netko iz serije 'Glee'. Prva epizoda emitirala se 2009. godine, a otad je nekoliko glumaca preminulo te se za njih vežu i brojni skandali.

Nayino tijelo nestalo je 8. srpnja, a pronađeno je 13. Na isti datum prije sedam godina preminuo je Nayin kolega iz serije 'Glee' Cory Monteith, koji je glumio Finna Hudsona. Kanadski glumac preminuo je u 32. godini, a uzrok smrti bilo je predoziranje u hotelskoj sobi u Vancouveru. Pronašlo ga je osoblje hotela nakon što se nije odjavio iz sobe kad je trebao. Cory je bio sam u sobi, a obdukcija je naposljetku pokazala kako je konzumirao heroin i šampanjac i od toga preminuo. Također, pored njega su bile dvije prazne boce šampanjca, kutijice za tablete te pribor za ubrizgavanje heroina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
PIXSELL

Nije nikad skrivao da je ovisnik o drogama i alkoholu još od ranih tinejdžerskih godina. Cory je s 19 godina otišao na prvo odvikavanje, ali to nije potrajalo. Kad je započeo vezu s Leom Michele (33), koja je također glumila u seriji 'Glee', Cory se trudio pobijediti ovisnost. No, čini se kako u tome nije uspio. Na rehabilitaciju se prijavio u ožujku 2013., no u srpnju su ga pronašli mrtvog, iako je tri mjeseca prije toga bio 'čist'. 

VH1 Do Something Awards - Santa Monica

Kad je on preminuo, snimanje serije je i dalje trajalo. Scenaristi su odlučili da će i njegov lik umrijeti, ali u seriji nikad nisu objasnili koji je uzrok smrti. Naya Rivera je u seriji pjevala pjesmu 'If I Die Young' kao posvetu kolegi. Sad su se mnogi prisjetili te snimke i govore kako stihovi sve više podsjećaju na njezinu tragičnu sudbinu, nego na Coryjevu. 

- Ako umrem mlad, zakopajte me u saten, položite me na krevet od ruža, uronite me u rijeku u zoru - pjevala je glumica prije sedam godina, a obožavateljima serije srce se slama kad to slušaju. 

Njegov kolega i Nayin bivši dečko Mark Salling preminuo je prije dvije godine. U seriji je glumio Noaha Puckermana. On je 2015. godine uhićen zbog posjedovanja više od 50.000 fotografija i 600 eksplicitnih videozapisa maloljetnih djevojčica. Policija je to opisala najgorom pornografskom kolekcijom ikada. Njegova bivša djevojka šokirala se snimkama te ga prijavila policiji. Mjesec dana prije nego je trebao ići u zatvor odslužiti kaznu, pronašli su ga mrtvog u svom domu u Los Angelesu. 

FILE PHOTO: American actor Salling arrives at the Entertainment Tonight Emmy Party in Los Angeles

Rivera je nakon privođenja Marka nije bila šokirana koliko se mislilo da hoće.

- Dadilja mog sina mi je rekla kad je sve završilo u medijima. Ne mogu reći da sam potpuno šokirana, ali koji vrag? Tad sam bila sigurna da mi je Bog čuvao leđa. Kad me Mark ostavio mislila sam da je to najgora stvar koja mi se može dogoditi, no zamislite da se nije to dogodilo. Zamislite da sam ležala u krevetu kad je policija upala... - ispričala je Rivera tada. 

FILE PHOTO: Actor Salling arrives at the 2010 MTV Movie Awards in Los Angeles

Između 2013. i 2014. godine dogodilo se još nekoliko smrti - preminuo je asistent redatelja Jim Fuller, nakon srčanog udara, a potom se utopila asistentica produkcije Nancy Motes, inače sestra Julije Roberts (52). Nancy su pronašli u kadi okruženu raznim kutijicama tableta. 

Twitter

Lea Michele našla se usred skandala jer su je kolege iz serije 'Glee' optužili kako ih je maltretirala tijekom snimanja. Samantha Ware (28) rekla je kako je imala traume zbog nje, a potom su i drugi glumci ispričali svoja iskustva s Leom te nisu prihvatili njezinu ispriku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život