Show

Komentari 1

Ulica u Korenici dobila naziv po glumcu Rapajiću iz 'Smogovaca'

Ulica u Korenici dobila naziv po glumcu Rapajiću iz 'Smogovaca'

Dorđe je porijeklom iz naše općine, bio je omiljen lik odraslima, a pogotovo djeci. Vjerojatno je baš zbog toga donio prevagu među drugim prijedlozima, rekao je načelnik općine Ante Kovač

Dirnuta sam što je Đorđe dobio ulicu u Korenici koju je toliko volio od djetinjstva, rekla je za portal Novosti Vesna Rapajić, sestra glumca Dorđa Rapajića nakon što je po njemu imenovana jedna ulica u Korenici. 

Naime, Dorđe Rapajić hrvatskoj javnosti je poznat po ulozi Nosonje u hit seriji 'Smogovci'. S obzirom na to da mu obitelj potječe iz Krbavice, sela blizu Korenice, nije ni čudno da je ulica nazvana upravo po njemu. 

Razlog imenovanja ulice po glumcu obajsnio je načelnik općine Plitvička jezera Ante Kovač

- Dorđe je porijeklom iz naše općine, bio je omiljen lik odraslima, a pogotovo djeci. Vjerojatno je baš zbog toga donio prevagu među drugim prijedlozima - rekao je načelnik, piše portal Novosti

Mnogi obožavatelji serije pomislit će kako je Rapajić prije zaslužio ulicu u Zagrebu s obzirom da se tamo i rodio. 

- U Zagrebu vjerojatno svi 'Smogovci' zaslužuju ulicu sudeći po onome što je serija značila u doba dok smo odrastali - dodao je načelnik Kovač.

Na ploči koja je postavljena na početku ulice našla se gramatička greška. Piše 'Ulica Đrođe Rapajića' umjesto 'Ulica Đorđa Rapajića'. 

Načelnik Ante Kovač kaže da će to biti što brže ispravljeno. 

Najčitaniji članci