Obavijesti

Show

Komentari 84

Ulovljeni u shoppingu: Adam je trudnoj Gordani nosio vrećice

Ulovljeni u shoppingu: Adam je trudnoj Gordani nosio vrećice
11

Adam i Goga su viđeni kako ovog tjedna izlaze iz trgovine na zagrebačkoj Knežiji. Baranjac je nosio vrećice pune namirnica, dok je Marelli obavljala dodatnu kupovinu. S njima je bio i Gordanin pas Gita...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Dejan suznih očiju, a Adam je priznao: Krenulo je od teretane

Tjednima su gledatelji šuškali kako između Adama Kromera (33) i Gordane Marelli (38) u showu 'Brak na prvu' postoji nešto više od prijateljstva, a opet su uspjeli šokirati javnost kada su u finalu showa potvrdili sumnje i sve skupa 'začinili' viješću da je i beba na putu.

POGLEDAJTE VIDEO: Adam i Goga u shoppingu na Knežiji

Pokretanje videa...

01:19

- Prvo je bio blagi šok, ali ubrzo smo shvatili da je beba ono što želimo. Sve smo saznali uoči blagdana - rekao je Adam za RTL. Gordana je nadodala kako jedva čekaju krenuti u shopping po opremu za dijete. Mnogi su ih krenuli osuđivati jer oni nisu par kojeg su spojili stručnjaci, a preko noći su postali najpopularniji 'ljubavnici' u Hrvatskoj. Svoje račune ne žele, kako kažu, nikome polagati. 

Direktorica za prodaju nekretnina iz Zagreba i poslovođa obiteljske vinarije iz Zmajevaca u Baranji više ne kriju da žive skupa šest mjeseci. Skrasili su se, po svemu sudeći, na zagrebačkoj Knežiji, kvartu gdje je i registrirana Gordanina agencija za nekretnine koju je 2017. osnovala. Tamo su 'ulovljeni' kako ovog tjedna izlaze iz trgovine. Baranjac je nosio vrećice pune namirnica, dok je Marelli obavljala dodatnu kupovinu. S njima je bio i Gordanin vjerni ljubimac, pas Gita.

Slučajni prolaznici sa smiješkom su ih promatrali, a par se ogledavao prepoznaju li ih. Ispod dugog sportskog kaputića, Zagrepčanki se nadzirao trudnički trbuščić. Beba stiže, kako su najavili, u ljetnom terminu, a spol i ime djeteta žele zadržati za sebe. Život im se, kažu, posljednjih sedam mjeseci okrenuo naglavačke. Dane provode u rekreaciji na obližnjem Jarunu gdje ih se često može vidjeti kako izmjenjuju nježnosti.

Vole i zajedno kuhati, a Adam se pohvalio tortom od jagoda i voćnom salatom iz Gogine kuhinje. Dok Gordana čuva trudnoću i ima klasične trudničke tegobe, Adam se fokusira na poslovne aktivnosti vezane uz sport. O vjenčanju trenutno, tvrde, ne razmišljaju jer su fokusirani na rođenje djeteta.

Marelli iza sebe ima jedan brak i sina (16) s kojim se odlično slaže, iako on nije bio pobornik showa 'Brak na prvu'. 

Goga pokazala trbuščić: 'Hvala što si uz mene kad je najteže'
Goga pokazala trbuščić: 'Hvala što si uz mene kad je najteže'

- Svi znamo kako je imati 16-godišnjaka i prolaziti kroz pubertet. S roditeljske strane potrebno je puno strpljenja, razumijevanja i živaca. Sin nije bio oduševljen mojom prijavom, ali je na kraju prihvatio moju odluku. Show nije gledao jer na televiziji prati isključivo sportske sadržaje - rekla nam je Gordana.

Dok je u njihovom kućanstvu prava mala idila, mnogi gledatelji tvrde da su u showu prikrivali zaljubljenost i time lagali svojim 'polovicama' Nikolini Tutić (31) i Dejanu Vukobratoviću (39). Iako su im ovi poželjeli sreću u ljubavi, ostali su i poprilično zatečeni. No Adam je opovrgnuo tvrdnje da su 'varali' supružnike u eksperimentu. 

- Prve iskre su se javile na kavi kada je Goga već izašla iz showa, a ja imao napisanu završnu odluku - rekao je Baranjac za RTL. U njihovoj ljubavnoj avanturi, podržava ih obitelj, kao i mnogi bliski prijatelji. 

POGLEDAJTE VIDEO 'Priznali da su u vezi':

Pokretanje videa...

01:28
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin