Show

Komentari 32

Ultimatum kraljice: Moraju se riješiti nemiri do ponedjeljka...

Ultimatum kraljice: Moraju se riješiti nemiri do ponedjeljka...

Harry će se u ponedjeljak s kraljicom susresti 'licem u lice' nakon što je najavio da on i Meghan odstupaju kao 'stariji članovi' obitelji. Obitelj je razočarana, a kraljica ne krije vidno loše raspoloženje zbog skandala

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) šokirali su svijet objavom na društvenim mrežama da se povlače s kraljevskih dužnosti. Obitelj je razočarana, a kraljica Elizabeta (93) ne krije vidno loše raspoloženje zbog skandala koji su joj priredili. U ponedjeljak će imati pregovore s prinčevima Harryjem, Charlesom (71) i Williamom (37) kako bi okončala nemir koji je zbog nastale situacije zahvatio kraljevsku obitelj, piše Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO:

Harry će se tad s kraljicom susresti 'licem u lice' nakon što je najavio da on i Meghan odstupaju kao 'stariji članovi' obitelji. Kraljica je postavila ultimatum da se u tom roku stvar treba riješiti.

The Queen

Meghan je odletjela u Kanadu, a njihovog sina Archieja na brizi ima dadilja. Harry će u međuvremenu ostati kod kuće i svojoj obitelji pokušati osigurati 'progresivnu novu ulogu', što znači da bi par mogao biti odvojen neko vrijeme. Između ostalog, kraljica je naredila svojim podređenima da naprave plan za buduću ulogu Meghan i Harryja, koji bi se mogao primijeniti i na sljedeće generacije.

- I njima je u interesu da to riješe čim prije. Svima je bitno da to shvate i naprave brzo, ali ne na štetu ishoda - rekao je izvor blizak paru.

The Duchess of Sussex on gender equality

Podsjećamo, kraljevski par za ove je blagdane otputovao u Kanadu gdje su ostali čak šest tjedana, a sada su obavijestili obitelj kako će se tamo i odseliti. Meghan je inače u Kanadi živjela sedam godina. Odluku su donijeli bez znanja kraljice princa Charlesa i princa Williama. Za njihovu odluku, obitelj je saznala putem televizijskih vijesti.

- Rasprave s Vojvodom i Vojvotkinjom od Sussexa u ranoj su fazi. Razumijemo njihovu želju, ali to su komplicirana pitanja za koja će trebati vremena - stoji u izjavi Buckinghamske palače.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Najčitaniji članci