Show

Komentari 1

Umirovljenica iz Njemačke, umjetnica i poduzetnica: Novi su kandidati Večera za 5 na selu

Umirovljenica iz Njemačke, umjetnica i poduzetnica: Novi su kandidati Večera za 5 na selu

Najpopularniji domaći kulinarski show stiže u Osijek. Nakon sjajnog splitskog tjedna, 'Večera za 5 na selu' kuhat će se u gradu na Dravi

Grad na Dravi ugostit će ovotjednu 'Večeru za 5 na selu', a u njoj će svoje kulinarske vještine pri spravljanju tradicionalnih recepata pokazati pet novih kandidata. Nakon što je u splitskom tjednu pobjedu odnio Vedran Miletić, osječka ekipa tek treba pokazati što zna. Petero kandidata jedva čeka pokazati kakvi su domaćini, a oni su poduzetnica Mirjam Koški, računalni tehničar Ivan Leljak, farmaceutska tehničarka Kristina Varga, umjetnica Bojana Modalek i umirovljenica Anica Zoraja.

Mirjan Koški ima 47 godina i dolazi iz Osijeka. Radi kao privatna poduzetnica iako je po zanimanju biotehničarka. Za sebe će reći da je hiperaktivna, vrijedna i bez dlake na jeziku, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi stekla novo iskustvo, zabavila se i uživala u kuhanju.

U slobodno vrijeme uživa u uređivanju vrta te putovati na more. Iako je Slavonka, voli morska jela, no najčešće kuha tradicionalnu slavonsku kuhinju pa je za pretpostaviti da će takvu predstaviti i protukandidatima.

Konkurencija će joj biti, između ostalih, i 35-godišnji Ivan Leljak iz Belog Manastira. Ovaj računalni tehničar u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se kako bi stekao novo iskustvo, a usto je i jako društven te je pravi gurman pa nema sumnje da je kulinarska emisija za njega pravo mjesto. Okupiran je svojom kćeri, a u slobodno vrijeme voli i pecati. Voli tradicionalna jela te bi upravo njima mogao pokušati osvojiti protukandidate.

Osječanka Kristina Varga ima 30 godina i radi kao farmaceutska tehničarka. Ljubiteljica je tradicionalnih jela, a u emisiju se prijavila da bi stekla novo iskustvo te se dobro zabavila. Za sebe će reći da je komunikativna, vesela i pozitivna, a slobodno vrijeme provodi u kuhanju i šetnji psa.

Kreativna je i umirovljenica Anica Zoraja koja ima 67 godina te se bavila ugostiteljstvom. Gospođa Anica je iz Višnjevca, no inače živi u Njemačkoj. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi se družila s ljudima.

Za sebe će reći da je stroga, ali pravedna, smatra se veselom te voli kuhati, družiti se, čitati i ići u kazalište. U kuhanju je veseli raznovrsnost, a budući da voli i druženje i dobru hranu - 'Večera za 5 na selu' činila joj se kao idealna emisija u kojoj bi mogla sudjelovati.

Najčitaniji članci