Obavijesti

Show

Komentari 0

Umjesto čarapa, klokan: Ovo su bizarni božićni pokloni slavnih

Umjesto čarapa, klokan: Ovo su bizarni božićni pokloni slavnih
4

S milijuna dolara na raspolaganju, nije nikakvo čudo da će slavne osobe dati sve od sebe kada su u pitanju božićni darovi

VIDEO

Kupovanje poklona za Božić nije uvijek tako jednostavno. Mnogi žele darovati svoje bližnje nečim originalnim, no tim idejama najčešće stane na put financijska situacija. Ali kada se radi o slavnim osobama, novci nisu nikakav problem. Međutim, što pokloniti nekome tko ima milijune dolara na svom bankovnom računu?

Angelina Jolie prije nekoliko godina svom je bivšem suprugu Bradu Pittu kupila slapove u Kaliforniji. Znajući da Brad voli arhitekturu, Angelina je dobro predvidjela da će htjeti na slapovima izgraditi kuću. Na ideju je došla nakon što su oboje jednom prilikom posjetili kuću na slapu rijeke Bear Run naziva Fallingwater arhitekta Franka Lloyda Wrighta.

FILE PHOTO: Actor Brad Pitt and actress/director Angelina Jolie pose at the AFI Awards 2014 honoring excellence in film and television in Beverly Hills

Country pjevač Luke Bryan darovao je 2017. supruzi prilično unikatan poklon - dva klokana. Mnogi su ga nakon njegove objave na Instagramu kritizirali smatrajući da divlje životinje nisu božićni darovi, no on se nikada nije oglasio na komentare.

Glumac Dwayne 'The Rock' Johnson podijelio je 2018. dirljiv video trenutka kada je iznenadio svoju majku pismom u kojem joj je napisao da će joj kupiti kuću gdje god želi. Glumac je zatim kroz godine majci kupio nekoliko kuća.

Pjevačica Lady Gaga je od svoje izdavačke kuće dobila vrlo jedinstven božićni dar - ponija. 

- Danas je na moj prag stigao bijeli anđeo s neba. Zauvijek ću je jahati, voljeti i brinuti o njoj - napisala je pjevačica na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Bhad Bhadie, pravoga imena Danielle Bregoli postala je poznata kada se pojavila u emisiji Dr. Phil zajedno sa svojom majkom, koja je bila zabrinuta zbog njezinog ponašanja. Bregoli je zatim počela graditi karijeru kao pjevačica, a jednog Božić odlučila je iznenaditi svoju majku otplatom preostalih 64.000 dolara na hipoteci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bhabie (@bhadbhabie)

David Beckham je 2005. supruzi Victoriji Beckham za Božić kupio dizajnersku torbicu optočenu dijamantima, vrijednu 100.000 dolara te novi Rolls-Royce vrijedan 500.000 dolara. Uz to, darovao joj je dijamantnu ogrlicu s rubinom vrijednu više od dva milijuna dolara.

R&B pjevač Chris Brown na Božić 2019. darovao je svojoj kćeri Royalty, koja je tada imala pet godina, bunt novca koji se krio u srebrnoj torbici. 

Kanye West dao je sve od sebe da iznenadi svoju tadašnju suprugu Kim Kardashian kada joj je darovao čak 150 poklona za Božić 2015.

Kanye West and Kim Kardashian File Photo

Pjevač John Legend poklonio je supruzi i manekenki Chrissy Teigen ogroman kolut sira kojim je ona bila oduševljena, kako je podijelila sa svojim pratiteljima uoči Božića 2015.

Glumac Zac Efron na Božić 2015. dobio je od svoje majke tjesteninu u obliku penisa.

- Znaš da ti je mama zakon kada ti ovo pokloni - napisao je uz fotografiju poklona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zac Efron (@zacefron)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško