Obavijesti

Show

Komentari 5

Umjesto 'maturalnog' seksa, on je odlučio otići na audiciju...

Umjesto 'maturalnog' seksa, on je odlučio otići na audiciju...
9

Dolazi iz 'razorene' obitelji, roditelji su mu se razveli dok je bio dijete, stalno se selio i živio kod udomitelja, a nevinost je izgubio nakon srednje. Da je bilo drugačije, ne bismo imali glumca kakav je Tom Hanks danas

VIDEO

Thomas Jeffrey Hanks, poznatiji kao Tom Hanks, dolazi iz Kalifornije, od majke portugalskog porijekla i oca engleskog. Nakon rastave roditelja Tom je živio u udomiteljskim obiteljima i stalno se selio. Legendarni glumac koji je počeo u komedijama i utjelovio Forresta Gumpa u istoimenom filmu, za kojeg je dobio Oscara, danas slavi 62. rođendan. 

On je treći rođak, odnosno rođak u četvrtom koljenu, bivšeg američkog predsjednika Abrahama Lincolna. Njihovi zajednički preci bili su John Hanks i njegova supruga, Catherine. Hanks je također rođak glumca Georgea Clooneya (57) upravo zbog Catherine i John Hanksa koji su bili djed i baka Clooneyu.

- Gluma je oštar, nestabilan posao, a osim ako ne možete biti nemilosrdni, postoji dobra šansa da ćete brzo nestati s mjesta događaja. Nastupi mogu biti varljivi, osobito u Hollywoodu - izjavio je Hanks koji je zbog svojih uloga znao u vrlo kratkom vremenu izgubiti i do 15 kilograma, da bi se ubrzo nakon toga morao udebljati isto toliko kilograma za drugu ulogu. Najviše je smršavio kada se pripremao za film 'Brodolom života'. Tada je izgubio 25 kilograma

Pomoć u debljanju mu je tako u jednom trenutku pružila lokalna slastičarnica pokraj koje je Tom živio. Jedući tone sladoleda u mjesec dana uspio je dobiti oko 12 kilograma za ulogu.

 

Happy Birthday Tom Hanks🍦💕

A post shared by [G]oldies (@golldies) on

- Mislim da bi moja priča bila potpuno drugačija da sam izgubio nevinost u srednjoj školi, ali nisam. Dugo sam imao djevojku, ali nešto značajno se dogodilo tek nakon srednje.Tada sam, umjesto maturalne večeri, odlučio otići na kazališnu audiciju koja je odredila moju karijeru - priznao je glumac koji je svoju prvu glavnu ulogu imao u komediji o modernoj morskoj sireni. Zahvaljujući njegovom talentu film je postigao iznenađujući uspjeh i zaradio više od 69 milijuna dolara

- Prije svega, zasluge za 'Philadelphijin' uspjeh pripadaju Hanksu, koji se pobrinuo da stvarno bude taj lik. On je nevjerojatan, na setu prikazuje duboke osjećaje, pažljivo osvijetljenu izvedbu koja zaslužuje Oscara - pohvalili su ga njegovi kolege. Za tu ulogu u kojoj njegov lik boluje od AIDS-a, smršavio je 35 kilograma. Najviše ga je proslavio film Forrest Gump koji je zaradio preko 600 milijuna dolara. 

- Kad sam pročitao scenarij za Forresta Gumpa, izgledao mi je kao jedan od onih vrsta velikih, obećavajućih filmova koje publika može gledati i osjetiti - rekao je Tom koji danas uživa sa suprugom Ritom Wilson (61) s kojom je punih 30 godina u sretnom braku, a imaju sina Trumana (22) i Cheta (27). Iz devetogodišnjeg braka s glumicom Samanthom Lewes ima kćer Elizabeth (36) i sina Colina (40) koji je uspješan holivudski glumac. 

VIDI OVO: Kim Kardashian boardala i pala u jezero!

Trenutno snima čak tri filma, nastavak animiranog filma 'Priča o igračkama 4' u kojemu je već posudio glas za kauboja Woodyja, film 'Greyhound' i 'You are my friend'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu