Show

Komentari 0

Umrla je Raffaella Carrà, ikona talijanske glazbe i televizije

Umrla je Raffaella Carrà, ikona talijanske glazbe i televizije

Raffaella je bila talijanska pjevačica, plesačica, glumica i voditeljica nevjerojatnog talenta te revolucionarnog utjecaja. Uz Italiju, bila je vrlo popularna i u Španjolskoj, kao i diljem Latinske Amerike

Raffaella Carrà ikona je talijanske televizije, a preminula je u 78. godini života. Vijest je medijima prenio njezin ožalošćeni dugogodišnji partner Sergio Japino.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Napustila nas je Raffaella. Otišla je na bolji svijet gdje će njezina humanost, njezin nepogrešiv osmijeh i njezin izvanredni talent sjati zauvijek - rekao je Sergio.

Raffaella je umrla nakon borbe s teškom bolešću, a tijekom života bila je svestrana umjetnica. Glumila je u desecima filmova, uključujući Von Ryan's Express iz 1965. s Frankom Sinatrom.

Nakon Filma, prebacila se na televiziju, gdje je nastupala u mjuziklima i raznim emisijama.

Bila je popularna i kao voditeljica emisija kao što su 'Ma Che Sera', 'Fantastico 3', 'Pronto ... Raffaella?', 'Domenica In' te 'Weekend con Raffaella Carrà'. Na španjolskom govornom području se proslavila u emisiji 'Holla Raffaella'.

- Dobila je jači aplauz nego predsjednik, više je plaćena od najpoznatijeg nogometaša i čudesnija je od sveca - opisali su Raffaellu davne 1984. u tjedniku L'Espresso. 

Njezin zadnji album objavljen je 2013. pod imenom 'Replay'.

Najčitaniji članci