Show

Komentari 1

Umro je slavni britanski pjevač, izvođač kultne sportske himne 'You'll Never Walk Alone'

Umro je slavni britanski pjevač, izvođač kultne sportske himne 'You'll Never Walk Alone'

Marsden je 1993. godine objavio autobiografiju pod nazivom "I'll Never Walk Alone", a službeno se umirovio početkom stoljeća. Sasvim je sigurno da uz ovakav hit nikada neće biti zaboravljen

Gerry Marsden, frontmen nekada popularnog britanskog rock benda Gerry and the Pacemakers, preminuo je u 79. godini, prenose brojni britanski mediji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Stasali su 60-ih godina, u isto vrijeme i u istom gradu kao i Beatlesi, a neodvojiva poveznica između preminulog Marsdena i Liverpoola zauvijek će biti i kultna himna 'You'll Never Walk Alone', koja prije svake utakmice istoimenog nogometnog kluba odzvanja na stadionu Anfield. Iako postoji mnogo obrada ovog klasika, u originalu ju je otpjevao upravo Marsden i njegova je verzija svakako najpoznatija. 

Radijski voditelj i Gerryjev bliski prijatelj Pete Price objavio je tužnu vijest na Twitteru. 

- Teška srca, nakon što sam razgovarao s obitelji, moram vam reći da je legendarni Gerry Marsden preminuo nakon kratke bolesti i problema sa srcem. Šaljem svu ljubav svijeta Pauline i njegovoj obitelji. 'You'll Never Walk Alone' -  napisao je Price.Marsden je 1993. godine objavio autobiografiju pod nazivom "I'll Never Walk Alone", a službeno se umirovio početkom stoljeća. 

Najčitaniji članci