Obavijesti

Show

Komentari 0

'Uncharted' našao kartu, ipak će se nastaviti sa snimanjem

'Uncharted' našao kartu, ipak će se nastaviti sa snimanjem
5

Nakon podugačke linije redatelja koji nisu uspjeli dovesti ovaj projekt na velika platna, izgleda da smo napokon na korak od početka snimanja. Može li još jedna igra prijeći na kino platna?

VIDEO

Sony se već nekoliko godina teškom mukom bori s velikom postrojbom redatelja i scenarista koji redom, jedni za drugim, odlaze s projekta ekranizacije jedne od najpopularnijih igara trenutačno - 'Uncharted'. No čini se da je i tome napokon došao kraj jer je Shawn Levy ('Noć u muzeju') upravo odabran za redatelja ovog filma te je tako zamijenio Setha Gordona u toj ulozi nakon odlaska spomenutog redatelja prošle godine. Promjene na scenarističkom planu su također očigledne, jer je u ulozi scenarista odjednom Joe Carnahan koji je zaslužan za 'Opstanak', 'A-Team', a osim 'Uncharteda radi i na trećem dijelu 'Zločestih dečki'.

Nakon podugačke linije redatelja koji nisu uspjeli dovesti ovaj projekt na velika platna, nadajmo se da Levy istinski je onaj koji će uspjeti. Podsjetimo, do sada su sa projekta otpali David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Mark Boal te Marianne i Cormac Wibberly. Nije teško primijetiti da je to jako puno imena za projekt koji postoji tek manje od šest godina.

U serijalu 'The Uncharted' pratimo lovca na blago Nathana Drakea kako putuje diljem svijeta, krade povijesne dragocjenosti te ubija mnoge protivnike. U principu, Indiana Jones (kojem tako i tako dolazi peti nastavak) ili muška Lara Croft (još jedan film s kojim će se 'Uncharted' morati sukobiti), što god vam više odgovara. Prvi dio igre pojavio se prije devet godina, a četvrti je izašao krajem svibnja te je dobio dobre ocjene, a prodaja je i dalje odlična.

Koje su šanse ovoj ekranizaciji video igre, vidjet ćemo možda za nekoliko godina. A dok (ako?) nam 'Uncharted' ne stigne u kina, i dalje ćemo moći pogledati druge video igre na velikim platnima, jer nam već ove sezone u kina dolazi 'Assassin's Creed'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode