Show

Komentari 3

Unuci su Lady Di posvetili crtež: 'Našem tati jako nedostaješ'

Unuci su Lady Di posvetili crtež: 'Našem tati jako nedostaješ'

William i Kate uče svoju djecu o preminuloj princezi Diani. Iako je nisu upoznali, često joj posvete pisma i crteže. Na taj način im daju do znanja da je ona bila veliki dio njihove obitelji, kažu stručnjaci

U Velikoj Britaniji danas se slavi Majčin dan. Tim povodom su djeca princa Williama (38) i vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton (39) napravili crtež svojoj baki Lady Diani. Sve je objavljeno na službenom Instagram profilu Williama i Kate, a fotografije su oduševile milijune pratitelja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Financijska situacija Meghan i Harryja

- Ove godine je Majčin dan nešto drukčiji. Mnogi od nas odvojeni su od voljenih, ali nadamo se da će brzo doći vrijeme kada ćemo moći zagrliti svoje majke ponovno. Svake godine na Majčin dan George, Charlotte i Louis naprave čestitke u sjećanje na njihovu baku Dianu. Bez obzira na to u kakvoj ste situaciji, mislimo na vas - napisali su. 

- Draga bakice Diana, sretan ti Majčin dan. Volim te mnogo i stalno mislim na tebe. Šaljem ti puno ljubavi. George - napisao je najstariji unuk, a Charlotte je istaknula: "Bakice Diana, mislim na tebe na ovaj Majčin dan. Volim te puno. Nedostaješ tati". Njihov najmlađi sin nacrtao je baki srce. 

- Jao, divno. Naježila sam se kad sam pročitala ovo 'baka Diana'. Slatki su - istaknuli su pratitelji. Osim posvete Diani, George (7), Charlotte (5) i Louis (2) napravili su i tortu. Ona je posvećena i Kateinoj mami Carole Middleton (66). 

- Lijepo odgajate tu djecu, da znaju koje su prave vrijednosti u životu - pišu pratitelji. I kraljica Elizabeta II. (94) prisjetila se svoje majke kraljice Elizabete, koja je 2002. preminula u 102. godini.

- Svim mamama svugdje po svijetu želimo poseban Majčin dan - stoji u objavi na službenom profilu kraljevske obitelji. 

Najčitaniji članci