Obavijesti

Show

Komentari 6

Unuku srpske princeze zaveo kult, a tata joj je osuđeni diler

Unuku srpske princeze zaveo kult, a tata joj je osuđeni diler
2

Glumica India Oxenberg cijelog života skrivala je od javnost identitet svog oca. Sada se sam 'otkrio' javnosti ne bi li je pozvao i nagovorio da se vrati kući i pobjegne iz zloglasnog kulta NXVIM

VIDEO

Unuka srpske princeze Jelisavete Karađorđević, India Oxenberg (26) članica je tajnog društva NXVIM, kojeg predvodi Keith Reiner (57).

Keith navodno članice kulta zlostavlja, izgladnjuje ih, siluje, zove ih svojim robinjama i 'ispire' im mozak. U kultu je bila i njena majka Catherine Oxenberg, zvijezda serije 'Dinastija', Jelisavetina kći. 

"A More Perfect Union:.Stories of Prejudice and Power" Event California

Nakon što je Catherine zavapila u intervjuu za People da želi da joj se kći vrati kući i napusti kult, isto je učinio i Indijin otac William Weitz Shaffer (71). India nikada nije htjela otkriti identitet svog oca, pa se dugo nagađalo da se radi o nekom Catherininom kolegi glumcu. 

- Cijelog života sam jako blizak sa svojom kćeri. Duboko u srcu znam da će ispravno postupiti. Ona je anđeo - rekao je Shaffer. 

Catherine je Shaffera upoznala u Njemačkoj kada je bio bjegunac jer je bio osumnjičen za uvoz tona marihuane iz Tajlanda u Ameriku. Na kraju se ipak vratio u Seattle 1992. godine te priznao krivicu. On i njegova kriminalna grupa na marihuani su zaradili oko 50 milijuna dolara. 

Indijin otac u zatvoru je proveo deset godina, a Catherine i India redovno su ga posjećivale. 

Nakon što je Shaffer izašao u javnost, njegov potez je pohvalila Indijina teta, Christina Oxenberg. 

.- Drago mi je da je njezin otac preuzeo dio odgovornosti te da se brine za svoju kći koju voli, baš kao pravi roditelj - rekla je. 

Kult NXVIM već godina intrigira javnost, a stravični detalji o djelovanju organizacije počeli su 'curiti' u javnost otkad je Catherine o njemu progovorila. Glumica Sarah Edmundson, koja je bila pripadnica kulta deset godina, ispričala je da se u svrhu 'inicijacije' djevojke žigosaju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...