Obavijesti

Show

Komentari 65

Upoznajte Miss Angelicu: Tata joj je bivši DJ, a dečko trubač

Upoznajte Miss Angelicu: Tata joj je bivši DJ, a dečko trubač
4

Hrvatska se nije plasirala u top dvadeset finalistica na svjetskom izboru za miss već 16 godina. Posljednja Hrvatica kojoj je to uspjela bila je Ivana Petković (35), koja nas je zastupala na izboru 1999. godine

VIDEO

Sudeći prema njezinim dosadašnjim uspjesima na natjecanju u Washingtonu, naša Angelica Zacchigna (22) ulazi u top dvadeset - optimistični su u direkciji izbora za Miss Hrvatske.

Nakon što se između 138 djevojaka plasirala u top deset najtalentiranijih pjevanjem, Angelica je ostvarila još jedan uspjeh. Kao vješta atletičarka osvojila je drugo mjesto na natjecanju u sportu.

U Washington su je ovih dana došli bodriti roditelji: mama Mirjana, domaćica i otac Paolo, vozač autobusa. S njima je i Angelicin dečko, glazbenik Nikola Bernobić (32). Pridružio bi im se i njezin mlađi brat Alex (17), ali nije mogao doći zbog školskih obveza.

- Angelica ulazi u top deset, siguran sam. Ima sve, zadivila je stasom i glasom. Skromna je, vrijedna i talentirana. A najvažnije ima srce i karizmu. Kad pjeva, to je nemoguće ne osjetiti. Mogla bi ući i u top pet ako natjecanje bude pošteno - kaže Nikola.

Dodaje da su i Angelicini roditelji jako uzbuđeni.

- Ne znam tko je više uzbuđeniji od njih, predivni su oboje - kaže Bernobić. Angelici je redovito telefonirao kad je otputovala u Ameriku, makar nakratko, ako bi zbog obveza bila zauzeta.

- I sad kad sam u Washingtonu, obavezno se čujemo prije spavanja, za laku noć - smije se Nikola. Njezini uspjesi u glazbi i sportu nisu ga iznenadili.

- Trenirala je atletiku, koja joj je druga ljubav. Prva ljubav su joj glazba i pjevanje - objašnjava Brnobić. Angelica i Nikola tri su godine nastupali u bendu Funbox, gdje je ona bila vokal, a on trubač, prateći vokal i perkusionist. Tamo su se i zaljubili.

- Spojila nas je glazba. I od tada smo nerazdvojni. Osvojila me je jednostavnošću, dobrotom i neiksvarenim sanjarskim srcem. I naravno, svojim ‘ja’. Angelica ima stav. Oboje smo sanjari - kaže Nikola. Angelica je pjevački talent naslijedila od oca, koji je u mladosti bio DJ.

- Bio je glavni krivac što je Angie zavoljela glazbu jer se u autu, kad bismo se vozili, stalno vrtjela dobra glazba, uglavnom sedamdesete i osamdesete. Otac joj je car - kaže Nikola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala