Show

Komentari 50

Ups! Celzijus htjela sakriti golo tijelo buketom: Vidimo ti grudi!

Ups! Celzijus htjela sakriti golo tijelo buketom: Vidimo ti grudi!

Na fotografiji, koju je objavila na svome Instagram profilu, potpuno je gola i tijelo prekriva XXL buketom. Ipak, crni papir buketa je nešto prozirniji što su odmah primijetili njezini pratitelji

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus (40) objavama na društvenim mrežama redovito mami uzdahe pratitelja. Gotovo svaka objava joj je u provokativnim modnim kombinacijama, kupaćim kostimima ili potpuno gola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj je puta je za fotografiju na svome Instagram profilu skinula sve sa sebe, a bujne obline strateški je prekrila velikim buketom s ružama.

- Moj cvjećar je bolji od tvog cvjećara - napisala je u opisu fotografije.

U samo nekoliko sati fotografijom je sakupila preko 8.000 lajkova i brojne komentare obožavatelja koje je ostavila bez daha.

- Možda pređem u cvjećare, tko zna - neke je navela i da promijene struku.

- Jesi li ga takva dočekala? - upitao je drugi.

- Što bih dao da sam taj cvijet - nizali su se komentari obožavatelja.

Ipak, jedan detalj nekima je zapeo za oko. Čini se kako crni papir nije uspio sakriti onoliko koliko se Nives nadala pa su njezini pratitelji primijetili što se krije iza njega.

- Vidim ti bradavicu - komentirali su.

Nives je u subotu proslavila svoj okrugli 40. rođendan, a na zabavu je obukla minijaturnu crnu šljokičastu haljinu s dubokim dekolteom i tako 'raspalila' maštu svojih pratitelja. Dok je pozirala za fotografije, u rukama je držala dva balona s brojkama svojih godina.

Osim što je tada objavila fotografije slavlja, u Instagram priči podijelila je i fotografiju buketa koji ju je sada, kako se čini, izdao.

Najčitaniji članci