Obavijesti

Show

Komentari 18

Upucali brata Bube Corellija, a i on sam ima dosje: Surađivao je sa Sevkom, a djevojku - skriva

Upucali brata Bube Corellija, a i on sam ima dosje: Surađivao je sa Sevkom, a djevojku - skriva
16

Buba se navodno već u srednjoj školi počeo družiti s sarajevskom grupom 'loših momaka', a nevolje su se samo nizale. Početkom 2004. osnovao je bend 'Corelli Duo', a slavu stiče suradnjama s 'Jala Bratom'

VIDEO

Poznati reper i tvorac velikih hitova poput 'Balenciage' i 'Comforta' Buba Corelli (31) pravim imenom Amar Hodžić, prošli mjesec je uhićen nakon pucnjave u Sarajevu u kojoj je ozlijeđeno dvoje ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Uhićen Buba Corelli 00:58

Bosanski mediji prenose kako je nepoznati počinitelj u petak navečer propucao i Bubinog brata, Renata Mikca i to u leđa u sarajevskom naselju Alipašino Polje, prenosi bosanski Dnevni Avaz.

Obojica braće su otprije poznati policiji. Renato zbog razbojstava i upotrebe vatrenog oružja, a Buba zbog trgovine narkoticima.

Reper je 2019. osuđen na godinu dana zatvora upravo zbog toga. Njega i Almira Bozaliju sud je teretio da su od prosinca 2014. do lipnja 2015. godine kao članovi organizirane grupe nabavljali i prodavali hašiš, amfetamin i kanabis na području Kantona Sarajevo.

Drogu su čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima, nakon čega su je prepakiravali u manje paketiće za uličnu prodaju. Corelli je zbog toga ranije bio u pritvoru, od lipnja 2015. do veljače 2016., a s obzirom na to da mu se u izrečenu kaznu zatvora uračunalo i vrijeme provedeno u pritvoru, glazbenik je 2019. izbjegao zatvor te samo platio novčanu kaznu.

Reper Buba Corelli je osuđeni diler: Mladi u Hrvatskoj ga slušaju, radio je i sa Severinom
Reper Buba Corelli je osuđeni diler: Mladi u Hrvatskoj ga slušaju, radio je i sa Severinom

Nakon uhićenja u Sarajevu prije mjesec dana, tvrdio je kako se našao u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu. Repera se teretilo za kazneno djelo protiv opće sigurnosti, nošenje oružja i nanošenje teških ozljeda.

Skriva dugogodišnju djevojku

Reper je rođen 1989. u Sarajevu gdje i danas živi. Odrastao je u naselju Alipašino polje kome je posvetio jednu od svojih prvih pjesama. Srpski mediji pišu kako je reper završio turističko-ugostiteljsku školu iako nikada nije bio dobar učenik, a navodno je u školi upoznao dugogodišnju djevojku Jasminu Đuderiju koju skriva od očiju javnosti. Ipak, Buba Corelli ponekad objavi s njom fotografiju na društvenim mrežama pa ju je tako iznenadio povodom proslave 28. rođendana. 

- Na današnji dan prije 28 godina se rodilo jedno malo, lijepo i dobro stvorenje koje je danas samo nečiji život. Ako imam pravo na jednu želju, onda želim te tu uz sebe zauvijek, da ti glava bude na mom ramenu i da osjetim svaki otkucaj tvog srca. Ti si dokaz da je smisao života opipljiv - napisao je tada reper. 

Problematično društvo

Buba se navodno već u srednjoj školi počeo družiti s sarajevskom grupom 'loših momaka', a nevolje su se samo nizale. Početkom 2004. osnovao je bend 'Corelli Duo', a tek nekoliko godina nakon započinje suradnju s Jasminom Fazlićem (34), poznatijim kao Jala Brat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jala Brat (@jalabrat)

Inspiracija u radu su mu Tupac Shakura, Eminem (48) i Snoop Dogg (49). Od 2004. pa do 2009. reper je napravio pauzu, a vrata u svijet glazbe otvaraju mu se kada s Jala Bratom izbacuje pjesmu 'Kalashnikov'. Od tada ovaj duo samo reda hitove pa tako pjesma 'Ona'e' ima više od 108 milijuna pregleda na YouTubeu.

Reperi su dosad surađivali s najvećim regionalnim zvijezdama, uključujući Senidah (35), Mayu Berović (33), ali i Severinu Kojić (48). Jala Brat je sa splitskom pjevačicom snimio dvije pjesme: 'Otrov' i 'Magija'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu