Show

Komentari 7

Uraganke nastupile u punom sastavu, mamile poglede u neobičnom kombinacijama

Uraganke nastupile u punom sastavu, mamile poglede u neobičnom kombinacijama

'Uraganke' su napravile pravi mali boom na regionalnoj sceni. Njihove pjesme na YouTube kanalu broje više milijuna pregleda, a nastupile su i na prošlogodišnjem Eurosongu te prošle u samo finale

Djevojke iz grupe 'Hurricane' uskoro kreću sa solo karijerama, u rujnu se očekuje raskid ugovora s menadžerom. Prije nego što svaka krene svojim putem održale su zajednički koncert na splavovima u Beogradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nastupile su u različitim i otkačenim kombinacijama. Ivana Nikolić (27) mamila je poglede u bijelim tajicama s morskim motivima te crnom topu, Ksenija Knežević (26) u narančastim mrežastim hlačama te sakou, dok Sanja Vučić (28) u kariranoj suknji te ružičastom sakou.

Beograd: Nastup grupe Hurricane na splavu Tag

Sudeći po fotografijama, pjevalo se i plesalo, a nakon toga i fotografiralo.

Beograd: Nastup grupe Hurricane na splavu Tag

'Uraganke' su napravile pravi mali boom na regionalnoj sceni. Njihove pjesme na YouTube kanalu broje više milijuna pregleda, a nastupile su i na prošlogodišnjem Eurosongu te prošle u samo finale. 

Beograd: Nastup grupe Hurricane na splavu Tag

Pjevačice su prošle godine u Rotterdamu predstavljale Srbiju na Eurosongu s pjesmom Loco Loco te zauzele 15. mjesto. Na društvenim mrežama prati ih more vjernih fanova. 

Iako su 'Uraganke' zajedničku karijeru započele nedavno, srpski mediji pišu kako je njihov odnos postao sve lošiji. 

- Treba nekad i prekinuti određenu suradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizirali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo točku na zajednički rad. U narednih nekoliko mjeseci družit ćemo se i uživati s publikom kroz pjesmu i glazbu, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina - potvrdile su članice grupe u službenom priopćenju.

Shooting Amig Show on TV Pink in Simanovci.Shooting Amig Show on TV Pink in Simanovci.

Grupa 'Hurricane' odradit će ljetnu turneju i zakazane nastupe koje imaju u narednom periodu, nakon čega će se razdvojiti.

- S menadžerom imaju ugovor do rujna i onda su ga odlučili ne produžiti. Općenito, njih troje se nisu baš najbolje slagali, pa je to utjecalo da posao ne funkcionira najbolje i da dođe do razlaza među njima. Za tri mjeseca grupa Hurricane bit će prošlost i okušat će se u solo karijeri - potvrdio je izvor za Blic.

 - Njih tri jednostavno više nisu mogle izdržati zajedno. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su itekako utjecali na cijelu atmosferu u grupi - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Najčitaniji članci