Obavijesti

Show

Komentari 10

Uršula iskreno nakon smjene s mjesta šefice Dore: 'Ne znam bih li se ponovno upuštala u to'

Uršula iskreno nakon smjene s mjesta šefice Dore: 'Ne znam bih li se ponovno upuštala u to'
5

Pratitelji su Uršulu sa zanimanjem ispitivali o karijeri, ljubavi, izgledu te brojnim drugim zanimljivostima. Tolj je rado odgovorila na svako postavljeno pitanje na Instagramu. Bilo je lakših tema, ali i onih težih

Voditeljica i urednica Uršula Tolj (48) odgovarala je na pitanja svojih pratitelja na društvenim mrežama, a jedno od njih bilo je vidi li se više ikada u ulozi šefice Dore i hrvatske delegacije za Eurosong. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Iskreno, ne znam bih li se ponovno upuštala u to da me pitaju. Morala bih dobro razmisliti - odgovorila je iskreno Uršula na Instagramu.

Jedan od pratitelja pohvalio je Uršulu za dobro obavljen posao.

- Nisam očekivala da ćete se vraćati na to, ali hvala vam puno na ovim riječima - napisala je Uršula pa nadodala kako je dala sve od sebe.

Mnogi od njih hvalili su i Uršuline vitke noge, a bilo je i pitanja o ljubavi. 

Podsjetimo, HRT je Uršulu u studenome prošle godine smijenio s mjesta urednice Dore jer je navodno odlučila zaobići kostimografkinju Natašu Svekler te angažirala vanjske suradnike. Albinin kostim je tako radio dizajner Juraj Zigman (38), a Nataša navodno nije odobrila tu odjeću.

Zbog korone je otkazala nastup, a sada pregovara o povratku: Lille se vraća u Zvijezde pjevaju
Zbog korone je otkazala nastup, a sada pregovara o povratku: Lille se vraća u Zvijezde pjevaju

Na Uršulino mjesto došao je urednik Drugog programa Tomislav Štengl. Tomislav je navodno uređivao Doru 2020. te mu se dogodio gaf. Naime, žiri i Štengl primili su Gorana Karana s pjesmom koja je već izvedena zbog čega je pjevač diskvalificiran.

POGLEDAJTE VIDEO: VODITELJICA 'ZVEZDA GRANDA' I ŠEBALJ DRIFTALI TRAKTOROM