Obavijesti

Show

Komentari 27

Uzbuđeni mladenci: 'Na svadbu će nam doći Sanja Doležal...'

Uzbuđeni mladenci: 'Na svadbu će nam doći Sanja Doležal...'
1

PRIPREME ZA VJENČANJE Elizabetu Vrban iz Rijeke, koja se još natječe u ‘Nikad nije kasno’, dečko je nakon 32 godine veze zaprosio u showu

VIDEO

Razveselilo bi me da mi Sanja za vjenčani poklon zapjeva. To mi je velika želja. Sanja je predraga i toliko je pozitivne energije u njoj, kaže Elizabeta Vrban (58) iz Rijeke.

Nju je u showu 'Nikad nije kasno', u kojem se natječe, zaprosio njezin partner Damir Vrbljanac (65) nakon 32 godine veze kleknuvši pred nju. Svadba će biti 7. travnja u Bregima iznad Opatije, na datum kad ju je Damir prije 32 godine prvi put poljubio. Na fešti će biti pedesetak uzvanika. Voditeljica Sanja Doležal (53) potvrdila je dolazak, dok je Jole (45) rekao da će doći ako će imati vremena. 

Elizabeta je haljinu naručila na internetu. Nije htjela klasičnu vjenčanicu kako bi je poslije mogla nositi na nastupima. Njihov treći član benda, Damirov kum File, koji je zaplakao od sreće kad je njegov prijatelj zaprosio Elizabetu, imitira Elvisa Presleya, pa će izvesti njegovu pjesmu. 

Prošla dalje: Elizabeta ove nedjelje opet nastupa u showu ‘Nikad nije kasno’ u drugom krugu

Elizabetina kuma je frizerka i ona će joj napraviti frizuru, dok će je snaha Ada, s kojom se natjecala i u showu 'Tri, dva, jedan - peci', našminkati. Obje će peći tortu i kolače za svadbu. Elizabetini unuci nosit će prstenje i košaru s konfetima. 

Elizabeta i Damir upoznali su se na stepenicama hotela u kojem je nastupao kao klavijaturist, a ona je htjela pjevati u bendu. Pauzirala je s pjevanjem jer je živjela sa suprugom pomorcem na brodu, a sestra ju je tu večer nakon dugo vremena jedva nagovorila da izađe. U polumraku na stubištu u hotelu, opisuje Elizabeta, dao joj je broj telefona da mu se javi za audiciju u bendu, kojem se kasnije priključila.

Putovali svijetom: Na Kanarima su nastupali 15 godina

- Nismo se odmah zaljubili. Nisam bila spremna na novu ljubav nakon rastave. Nije bio moj tip muškarca na prvu. Prvo sam se zaljubila u njegovo sviranje. Svaki ton koji je pritisnuo na klavijaturi osjećala sam u srcu. On je meni na kraju prvi prišao. Bila je to luda ljubav. Svi su govorili da smo dva luđaka koliko smo zaljubljeni - kaže Elizabeta. 

Zajedno su nastupajući putovali svijetom svirajući na cruiserima, kao i na Kanarima, gdje su nastupali u luksuznim hotelima na terasama restorana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu