Obavijesti

Show

Komentari 114

Uzeli su pogrešno dijete: Mirtu Šurjak zamijenili su u rodilištu

Uzeli su pogrešno dijete: Mirtu Šurjak zamijenili su u rodilištu
4

Zahvaljujući kćerkici Chiari bolja sam osoba, rekla je za Tportal HTV-ova novinarka koja trenutačno boravi u Splitu i uživa u majčinstvu. U siječnju je rodila djevojčicu

VIDEO

HTV-ova sportska novinarka skoro godinu dana nakon što je postala majka polako se vraća na posao, piše Tportal. Mirta Šurjak kaže da ju je majčinstvo jako promijenilo te da za taj osjećaj ne postoje riječi. 

- Zahvaljujući kćerkici Chiari bolja sam osoba - rekla je Mirta koja trenutačno boravi u Splitu, a u Zagreb se planira vratiti tek kad Chiara malo poraste. Priznaje da bi voljela u Splitu imati svoju bazu, a povremeno raditi u Zagrebu. 

- To je moja idealna kombinacija - otkrila je Mirta koja kaže da se 31. godinom osjeća dovoljno mladom, ali i dovoljno zrelom u nekim životnim stavovima i pogledima na svijet. Smatra da je atraktivan izgled u većini slučajeva otegotna okolnost jer se žene koje dobro izgledaju moraju više dokazivati. Mirta svoj dobar izgled održava jogom i baletnim vježbama, a meso ne jede već 14 godina. 

Mirta o svom privatnom životu ne voli previše govoriti pa je za Tportal otkrila samo da je s Chiarinim ocem, bivšim nogometašem Giovannijem Rossom, u odličnom odnosima. ispričala je i kako su je kao malu zamijenili u rodilištu, a ogromna pogreška spriječena je taman kad je tuđa obitelj pokrenula automobil. 

- Iz rodilišta su vikali 'zaustavite automobil, uzeli su krivu bebu'. Već ispred rodilišta napravila sam pravi show - našalila se Mirta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin