Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
51 komentara

Uživao u istarskom sladoledu: 'Čuo sam da je ovdje najbolji...'

iznenadio sam se kada sam u svojoj slastičarni ugledao glumca Samuela Jacksona glavom i bradom. Došao je u pratnji dvije ženske i dvije muške osobe, priča vlasnik slastičarnice Rabi Ahmeti

Foto: privatni album
51 komentara

Holivudski glumac Samuel L. Jackson (70) uzeo je kratki predah od snimanja filma film 'The Hitman's Wife's Bodyguard' u Rovinju i u jutarnjim satima posjetio Pulu. Htio je pojesti sladoled i razgledati jezgru starog grada. 

- Iznenadio sam se kada sam u svojoj slastičarni ugledao glumca Samuela Jacksona glavom i bradom. Došao je u pratnji dvije ženske i dvije muške osobe. Imao je naočale pa sam mu prišao i pitao ga ga je li on taj? Nasmijao se i rekao da je, te htio probati sladoled za kojeg je čuo da je najbolji u gradu - rekao je Rabi Ahmeti iz slastičarne 'Zlatna vrata', jedne od najstarijih u gradu otvorene šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Foto: privatni album

Glumac se kaže nije dugo premišljao te je izričito tražilo kuglice sladoleda od višnje i lubenice. Htio je, kaže, malo osvježenje te se obećao vratiti ako bude imao vremena.

- Pitao je imamo li za jesti još nešto osim sladoleda pa samo nabrojao da imamo pizze, morske plodove, mesnu hranu... Upitao sam ga da se slikamo za uspomenu pristao je bez problema. U slastičarni nije bilo nikog u tom trenutku - rekao je na kraju. Holivudski glumac nedavno je posjetio i Motovun gdje je uživao u fritulama. 

Foto: Privatni album/24sata

Na Brdu filmova, kako se taj mali istarski gradić od milja naziva tijekom ljeta kada se u njemu odvija naš najpoznatiji filmski festival, Jacksona su, kao i sve druge poznate i manje poznate posjetitelje, dočekale, nadaleko poznate, fritule gospođe Nade.

'E MOJ, MOTOVUNE' 'Ipak mi oprostio': Istrijanka je naljutila Samuela L. Jacksona

- Kad je došao, pitala sam ga želi li probati naše fritule, a on je odgovorio da hoće, ali kada se vrati - priča Vukadinović, koja radi na štandu s fritulama koji se nalazi kraj rampe ispod Vatrogasnog doma na motovunskom brdu.

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Naši partneri pišu
Message