Obavijesti

Show

Komentari 3

Slavko Sobin otkriva tajne sa snimanja 'Crno-bijelog svijeta'

Slavko  Sobin otkriva tajne sa snimanja 'Crno-bijelog svijeta'
1

Glumac u popularnoj seriji 'Crno-bijeli svijet' tumači lik fotografa Đermana Kurtele poznatog i kao Žungul koji je na početku sezone na odsluženju vojnoga roka

VIDEO

Simpatičnog glumca Slavka Sobina (31) trenutno gledamo u kao Žungula u drugoj sezoni HRT-ove hit serije 'Crno-bijeli svijet'.

Radnja je smještena je u 1981. i 1982. godinu. U središtu su priče i dalje novinar Voljen Kipčić Kipo i njegov najbolji prijatelj, fotograf Đermano Kurtela zvan Žungul, koji je na početku sezone na odsluženju vojnoga roka na uzavrelom Kosovu.

Razgovor sa Slavkom Sobinom uživo iz studija 24sata pratite ovdje:

Slavko Sobin otkriva tajne sa seta Crno bijelog svijeta!

Posted by 24sata on Wednesday, October 12, 2016

- Čini mi se da je druga sezona mnogo bolja. Ljudi su već zavoljeli likove koji se i u ovoj sezoni razvijaju. Zadržana je duhovitost, ali opet sve ima svoju putanju - rekao je i priznao da mu se lik Žungula svidio na prvu.

- Ovo mora bit moje, bit će moje - bila je njegova reakcija kada je dobio scene za audiciju.

- Žungul je dosta sličan meni. Volim njegovu lakoću postojanja. Fali mi njegova kosa iz prve sezone - zaključio je i prisjetio se odrastanja u 80-ima koje na neki način ponovo proživljava na setu serije.

Nedavno je u Mađarskoj bio na snimanju serije 'Moje malo selo' u kojoj glumi Turčina. Zbog te uloge morao je savladati turski.

- Uloge iz inozemstva stižu sve češće i to me veseli. Imam odličnu agenticu koja mi uspješno nalazi uloge - rekao je glumac koji je studirao i živio u Americi.

- To je jedna velika mašinerija, ali fali 'balkanske srčanosti'. Pretjerana profesionalnost na američkom setovima nam teško pada - kaže Slavko koji se prisjetio sudjelovanja u showu 'Ja to mogu'. Glumac se primio učenja turskog jezika, a iduće na dnevnom redu je penjanje.

Po cijeloj Hrvatskoj gostuje s predstavom 'Bračni (s)provod'. Riječ je o romantičnoj komediji u čijem je središtu bračni par i njihove dogodovštine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin