Obavijesti

Show

Komentari 3

Uznemirena Katie šalje sina u ustanovu na cjelodnevnu skrb: 'Strah me da ga neće prihvatiti'

Uznemirena Katie šalje sina u ustanovu na cjelodnevnu skrb: 'Strah me da ga neće prihvatiti'
7

Proteklih šest mjeseci posjećivali su razne ustanove za djecu s autizmom i teškoćama u učenju. Reality zvijezda se boji da će Harvey imati napadaj u javnosti ako tamo ne bude prihvaćen

VIDEO

Reality zvijezda i starleta Katie Price (42) je shrvana. Donijela je odluku da sina Harveya (18) preseli u ustanovu za cjelodnevnu skrb, koja je namijenjena ljudima s poteškoćama u učenju. Želi da bude samostalniji i nauči nove vještine. Harvey, inače, ima autizam te ga glasna buka ili lupanje vrata mogu dovesti do nepredvidivog udaranja glavom u zid ili razbijanja prozora. 

- Ova odluka mi slama srce. Ne želim da misli da ga se želim riješiti - rekla je Katie za The Sun, koja je Harveya odgajala kao samohrana majka. Prebolna joj je, kaže, činjenica da neće više toliko vremena provoditi zajedno, ali je to najbolja prilika za Harveya da ima samostalan život. 

Proteklih šest mjeseci posjećivali su razne ustanove za djecu s autizmom i teškoćama u učenju. Nadaju se kako će Harvey donijeti ispravnu odluku ove godine. 

- Uznemirujuće je to što ga neću viđati svaki dan, ali ovo je najbolje za njega. Moramo misliti pozitivno - govori Katie. Za njezinog sina će, kaže, biti dobro što će se socijalizirati s drugim ljudima.

- Privikavam ga na to da ne mogu biti uz njega po cijele dane, ali me onda nazove i kaže da me treba pa potrčim do njega - prepričava Katie.

Kateinih ostalih četvero djece uzbuđeni su zbog okretanja nove stranice u Harveyevu životu, ali će im teško pasti odvojenost od njega. Također, reality zvijezda strahuje da će Harvey imati napadaj u javnosti ako ne bude prihvaćen. 

Katie bi voljela da Harvey ima vlastitu kuhinju, kupaonicu i sobu.

- Tamo bi trebao živjeti dok ne bude imao 25 godina. Potreban mu je vlastiti prostor kako bi učio i ostao u formi. Moram mu osigurati pomoć koju zaslužuje jer će umrijeti ako ne bude vježbao. Mora smršavjeti. Nismo još počeli zajedno vježbali, a njegovo disanje je sve gore. Ali tamo će moći plivati i vježbati s profesionalcima. Nadam se i da će naći prijatelje s kojima će se družiti, ali ako vikendom ne bude imao planova uvijek može doći kući - rekla je Katie. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin