Obavijesti

Show

Komentari 179

Uznemirujuć video: Manekenka snimila kako muž nasrće na nju

Uznemirujuć video: Manekenka snimila kako muž nasrće na nju
12

Osim što me je vrijeđao, ponižavao, omalovažavao, govorio je da će mi oduzeti dijete, da će me ubiti, da će potplatiti cijeli grad i da ima veze i poznanstva u svim državnim ustanovama, kao i u medijima, napisala je

VIDEO

Skandal u susjednoj Srbiji! Nekadašnja manekenka, voditeljica i natjecateljica 'Farme', Sandra Obradović (34), optužila je bivšeg nevjenčanog supruga Vladimira Babića da ju je pretukao te da već godinama trpi obiteljsko nasilje. O svemu se oglasila na društvenim mrežama.

- Imam potrebu sa svima vama podijeliti moju stranu priče... Moje ime je Sandra Obradović, i u prvi plan bih istaknula da je za mene u životu najbitnije to što sam majka jednog predivnog anđela koji se zove Andrej i ima samo 7 mjeseci i nije pored mene dok vam sve ovo pišem... Osim što sam majka, smogla sam snage priznati i da sam žrtva psihičkog i fizičkog nasilja već dvije godine od strane oca svog djeteta. Nasilje nada mnom počelo je dok sam bila u drugom stanju, kada sam više puta završavala u bolnici Narodni front i mogla sam tada prijevremeno roditi. Moja trudnoća bila je rizična zbog udaraca koje sam dobivala skoro svakodnevno, kao i samog stresa, ali sam zbog straha o tome tada šutjela i kao jedini prioritet u tim momentima bio mi je roditi svoje dijete živo i zdravo - napisala je na Instagramu te je podijelila fotografije ozljeda, kao i snimku na kojoj partner dolazi do nje te joj 'čupa' mobitel iz ruke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imam potrebu da sa svima vama podelim moju stranu price... moje ime je Sandra Obradovic, i u prvi plan bih istakla da je za mene u zivotu najbitnija uloga to sto sam majka jednog predivnog andjela koji se zove Andrej i ima samo 7 meseci i nije pored mene dok vam sve ovo pisem... Osim sto sam majka, smogla sam snage da priznam i da sam zrtva psihickog i fizickog nasilja vec dve godine od strane oca svog deteta.Nasilje nadamnom pocelo je dok sam bila u drugom stanju, kada sam vise puta zavrsavala u bolnici Narodni front i moglo je da se desi da se prevremeno porodim. Moja trudnoca bila je rizicna zbog udaraca koje sam dobijala skoro svakodnevno, kao i samog stresa, ali sam zbog straha o tome tada cutala i kao jedini prioritet u tim momentima sam videla da rodim svoje dete zivo i zdravo.Mozda ce neko reci da sam naivna, ali sam tada verovala da ce se nakon porodjaja neke stvari smiriti i promeniti, ali je postalo cak i gore, do granice nepodnosljivog.... Desavalo se da me udara i dok dete drzim u narucju.Otac mog deteta je nazalost vrlo mocan u ovom gradu, pa reci i pretnje koje mi je svakodnevno izgovarao nisu bile ni malo naivne i ulivale su mi ozbiljan strah. Osim sto me je vredjao, ponizavao, omalovazavao, govorio je da ce mi oduzeti dete, da ce me ubiti, da ce potplatiti ceo grad i da ima veze i poznanstva u svim drzavnim ustanovama, kao i u medijima, rekao mi je da ima toliku moc da me predstavi najgorom osobom, majkom i da ce me smestiti u ludnicu.I pored svega toga skupila sam hrabrosti i snage i odlucila sam se da verujem u pravni sistem nase drzave, pa sam preduzela sledece korake i pokusala da pronadjem pravdu na tom putu...

A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on

Sandra tvrdi kako je, dok je trpjela nasilje, vjerovala da će se situacija nakon rođenja djeteta smiriti, no kaže da je kasnije postalo čak i gore.

- Do granice nepodnošljivog.... Događalo se da me udara i dok dijete držim u naručju. Otac mog djeteta je nažalost vrlo moćan u ovom gradu, pa riječi i prijetnje koje mi je svakodnevno izgovarao nisu bile ni malo naivne i ulijevale su mi ozbiljan strah. Osim što me je vrijeđao, ponižavao, omalovažavao, govorio je da će mi oduzeti dijete, da će me ubiti, da će potplatiti cijeli grad i da ima veze i poznanstva u svim državnim ustanovama, kao i u medijima, rekao mi je da ima toliku moć da me predstavi najgorom osobom, majkom i da će me smjestiti u ludnicu. I pored svega toga skupila sam hrabrosti i snage i odlučila sam vjerovati u pravni sistem naše države, pa sam poduzela sljedeće korake i pokušala pronaći pravdu na tom putu - objasnila je.

Bivši partneri svoju intimu 'serviraju' javnosti već danima. Sve je krenulo prošlu subotu, kada je Sandra završila u Urgentnom centru jer ju je Vladimir, kako je rekla, pretukao i razbio joj je nos, a njihovo dijete je navodno na silu odveo sa sobom.

Srpski Alo došao je u posjed snimke koja je nastala neposredno prije nego što se dogodio incident. Sandra i njezin partner su sjedili u restoranu, a ona je pila vino te je bila vidno alkoholizirana. Vladimir je ispričao da, kada su došli kući, Sandra je napala njega, a kada je pozvao policiju, optužila ga je za nasilje. 

Bili u vezi: Turski producent je brutalno tukao srpskog modela
Bili u vezi: Turski producent je brutalno tukao srpskog modela

- Dva mjeseca imam problem sa Sandrom, koja se ponaša neodgovorno prema djetetu. Radi se o tome da uzima tablete koje miješa s alkoholom i da je non stop pijana s bebom od sedam mjeseci. Kao otac koji je zabrinut za sina poduzeo sam sve mjere i Sandru prijavio Centru za socijalni rad. Najprije sam je pokušao urazumiti, predložio sam joj da platim liječenje kao majci svog djeteta, ali ona na to nije pristala. Centar je uzeo sve okolnosti u razmatranje i dodijelio mi dijete koje mi je na prvom mjestu. Ono što je važno da je ona bila pod utjecajem alkohola i to 2,10 što je pokazalo testiranje koje je obavila policija. O ostalim glupostima koje je ona iznijela javno je neosnovano govoriti, s obzirom na to da se ona nalazi u policiji na trežnjenju. Ne znam kada će je pustiti, važno mi je samo da je dijete na sigurnom i u krugu obitelji - rekao je tada za Alo.

Sandra pak govori, piše Kurir, da je ta subota bila isplanirana i da je popila samo dvije čaše vina.

- U subotu, 9. svibnja, pozvao me na ručak, tada ni slutila nisam da je sve organizirano i isplanirano i da mi se sprema namještaljka i lažna afera. Ne isključujem mogućnost da mi je nešto čak i sipano u piće. Već u autu je krenuo udarati me, čupati za kosu i nazivati me alkoholičarkom i nesposobnom majkom, govoreći mi: 'Sada si gotova, uzet ću ti dijete'. Njegovo privatno osiguranje je napravilo snimke ispred zgrade, koje je pustio u medije, ali agonija se nastavila u mom stanu i nakon snimaka koje ste imali priliku vidjeti - rekla je Sandra.

Kazala je kako su joj tog dana oduzeli dijete koje još nije vidjela.

- Ovim putem se obraćam čitavoj javnosti, naciji, državi i onima koji su zaduženi za borbu protiv nasilja nad ženama da me pokušaju razumjeti i da mi pomognu jer sam nemoćna, očajna, uplašena, a povrh svega slomljena, jer moja beba nije pored mene! - poručila je.

No ni tu nije kraj drami. Bivša manekenka je sinoć provela puna dva sata ispred zgrade bivšeg dečka na beogradskoj Zvezdari gdje je došla kako bi uzela sina, ali u tome nije uspela. Kako Kurir doznaje, policija je manekenku udaljila sa adrese i rekla joj da sutra može preuzeti zapisnik o tome kako postoji odluka socijalne službe da se dijete dodijeli ocu i da ona ima zabranu prilaska.

- Ja sam tek saznala da on moje dijete drži protuzakonito kod sebe i da nema nijedan papir od socijalne službe kojom mi je prijetio. Nijedna socijalna služba nije o tome obaviještena niti je dala dozvolu da mi se dijete uzme. Obavijestila sam policiju o otmici i sa njima došla do stana, ali me je na vratima odgurnuo Vladimirov otac i zabranio mi da uđem i uzmem svoje dijete - rekla je za Alo

- Moje dijete plače cijelo vrijeme i ja ne mogu ga utješiti i smiriti... Nas dvoje nismo u braku i od njegovog rođenja ja jedina o njemu brinem. Vidjela sam ga danas u autu, dijete nije s njim. Mog dječaka čuvaju dadilje - dodala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju