Obavijesti

Show

Komentari 98

'Vagina mi je umrla u prošlom braku, a sada uživam u seksu'

'Vagina mi je umrla u prošlom braku, a sada uživam u seksu'
4

Olivia Wilde, koja se proslavila ulogom u seriji 'Doktor House', pohvalila se da nakon propalog braka, sadašnji dečko i ona vode ljubav poput kenijskih maratonaca

VIDEO

Tijekom večeri monologa u New Yorku glumica je ispričala kako joj je njezino tijelo reklo da je odzvonilo njezinom osmogodišnjem braku s talijanskim princem Taom Ruspolijem (36). Otkrila je da je njihov odnos postao aseksualan i priznala da je unatoč tome neko vrijeme samu sebe i druge pokušavala uvjeriti da je sretna u braku bez ljubavi.

No unatoč tome što je pokušala ignorirati ono što su joj govorili intimni dijelovi njezina tijela, Olivia Wilde (28) izjavila je kako se osjećala kao da joj je umrla vagina.

- Možete lagati svojim rođacima na božičnoj večeri, no svojoj vagini ne možete - zaključila je glumica koja se proslavila ulogom doktorice u seriji 'Doktor House'.

Od talijanskog filmskog redatelja rastala se 2011. godine, a trenutačno je devet mjeseci u vezi s glumcem i komičarom Jasonom Sudeikisom (37).

Glumica se pohvalila kako komičar i ona vode ljubav poput kenijskih maratonaca i uživaju u ljubavi.

- Ponekad vaša vagina umre. Tada znate da je vrijeme za odlazak. Nema razloga da žrtvujete svoju ženstvenost za nekakav čudan osjećaj odgovornosti prema nečemu što ne može biti dobro. Mislim da puno žena to radi. Muškarcima nije dopušteno da budu jedini koji misle svojim genitalijama - zaključila je glumica koju je dečko Jason podržao iz publike.

I iza njega je također propali brak. Prije dvije godne rastao se od glumice i scenaristice Kay Cannon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin