Obavijesti

Show

Komentari 48

Valentina: Stiže sin Vito, a muž je usavršio mijenjanje pelena

Valentina: Stiže sin Vito, a muž je usavršio mijenjanje pelena
13

Skoro sve za dolazak malenog smo pripremili, fale nam samo kolica, ali to ćemo sada riješiti ovih dana. Ovih dana sam u pranju odjeće i čišćenju da bude sve spremno za dolazak prinove, rekla nam je Valentina

VIDEO

Valentina Kordić Tijan (28) i Vatroslav Tijan (42) upoznali su se u showu 'Ljubav je na selu'. Zaljubili su se, vjenčali i osnovali obitelj. Roditelji su djevojčice Viktorije, koja će u veljači napuniti dvije godine, a par je sredinom lipnja objavio i kako će početkom 2021. dobiti pojačanje u obitelji jer je Valentina trudna.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčali se Valentina i Vatroslav

Pokretanje videa...

01:52

Nedavno je otkrila da im stiže dječak, kojem će dati ime Vito. Isprva su živjeli u Ražancu kraj Zadra, odakle je Vatroslav rodom, a onda su se rujnu preselili bliže gradu Zadru. S obzirom da im ondje nije odgovaralo, odlučili su potražiti novi smještaj i odlučili se za Istru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Preseljenje nije mala stvar, a s obzirom da smo se nedavno selili iz Ražanca u Zadar nije nam bilo jednostavno donijeti odluku koje je mjesto najbolje za naš posao i obitelj. S obzirom da nam uskoro stiže sin, morali smo brzo reagirati i sada uživamo u ljepotama Pule - rekla je za 24sata Valentina pa nastavila: 

- Moramo se složiti da je Pula poseban grad sam po sebi, pa smo Vatroslav i ja odlučili da je savršen za proširenje naše male obitelji.

Zadnji dani trudnoće prolaze joj, kaže, dobro, osim što ima problema sa žgaravicom i užasne bolove u leđima koji je sputavaju da obavlja svakakve aktivnosti. Prva trudnoća joj je, smatra, bila puno teža od ove jer je imala mučnine, a opet, s druge strane, mogla se puno više kretati jer je nisu 'ubijala' leđa kao sada. Sinčić stiže kroz koji dan i nestrpljivi roditelji sve su već pripremili. 

- Uživam u trudnoći i nestrpljivo čekam svoga malog princa! Naravno, ima dana kada imam trudničke bolove u kojima niti jedna trudnica ne uživa, ali sve je to prolazno. Ova trudnoća je malo ugodnija od prve jer sam u prvoj imala snažnije mučnine, u drugoj sam po tom pitanju imala više sreće. Prijateljice su mi unaprijed rekle da druga trudnoća treba biti lakša, tako je i bilo, ali sad se veselim kraju i novom početku. Vito već ima spremnu sobicu, nedostaju neke sitnice, ali sve je spremno za svaki slučaj odluči li nas prije iznenaditi dolaskom. Sada se pere i priprema robica, kupuju pelene i spremam torbu za rodilište tako da sve bude spremno za naš trenutak - govori nam. 

Kći Viktorija u zadnje vrijeme shvaća da se nešto događa, stalno po kući nosi bebe, grli ih i ljubi. Majka vjeruje da bi malena mogla biti ljubomorna, ali nada se da će ta faza brzo proći. 

- Viktorija već razumije da je jedinica i voli da bude po njenom, obožava se maziti i voli pozornost. U zadnje vrijeme kao da razumije da se nešto događa i mijenja, pa češće voli zaspati uz nas što prije nije tako često radila. Drago mi je vidjeti kako stalno nosi i pazi svoju lutkicu, ljubi ju i grli. Iako mi ponekad djeluje da je dosta ljubomorna, vjerujem da će biti jako dobra seka jer je jako brižna i nježna - pojašnjava. 

Suprug Vatroslav desna ruka joj je u svemu. Mijenjanje pelena je, kaže, usavršio, pa se ona često znala izvući i prepustiti njemu taj dio posla. 

Preselili treći put: Valentina se 'pohvalila' stanom i trbuščićem
Preselili treći put: Valentina se 'pohvalila' stanom i trbuščićem

Dok su još živjeli kraj Zadra, Valentina je otvorila svoj obrt za dekoraciju i uređenje dječjih rođendana, krštenja i sličnih događaja. Zeznula ju je korona jer sada posla nema, a Zadar je bio idealan za to jer prema njezinu mišljenju nije bilo baš ponuda poput onih koje je ona zamislila. S obzirom na to da su sad zabranjena okupljanja, što joj je dodatno otežalo cijelu situaciju, a i Valentina je trudna, posao je stavila na čekanje, ali u proljeće planira krenuti punom parom. 

- Imam velike planove za svoj posao i jako se radujem tome. Nadam se da će se situacija poboljšati i da ću moći krenuti u radne pobjede i pokazati svoju kreativnost i umijeće. Istra ima dosta organizatora proslava, ali i ja već sad imam dosta upita, a i stvarno volim ovaj posao i uživam u njemu stvarajući iznova nešto novo, tako da vjerujem da će posao dobro ići i uvijek ću se truditi biti korak ispred drugih sa novim idejama. Vatroslav mi je podrška u svemu tako da neće biti problema. Viktorija će tada krenuti u vrtić, a suprug će čuvati mališana kada god bude potrebno. Odlično se snalazi u ulozi oca i nestrpljivo čeka muško pojačanje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu