Obavijesti

Show

Komentari 10

Valentina uređuje luksuzni stan: 'Krči' stvari, stiže drugo dijete...

Valentina uređuje luksuzni stan: 'Krči' stvari, stiže drugo dijete...
12

Valentina ne krije ljubav prema dekoracijama. S Vatroslavom živi u Ražancu, a u slobodno vrijeme uređuje njihov stan. Sada se ponovno 'bacila' na posao kako bi bebi koja im treba doći bilo što udobnije

VIDEO

Valentina (26) i Vatroslav Tijan (41) upoznali su se 2018. u devetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'. Ljubav se, kako kažu, rodila već na prvi pogled. Vjenčali su se, a u veljači prošle godine dobili su kći Viktoriju (1). Par se nedavno pohvalio kako očekuje i drugo dijete, a u braku su od srpnja prošle godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Valentini i Vatroslavu ukrali novac na svadbi

Pokretanje videa...

01:14

Zajedno žive u Ražancu, u mjestu nedaleko od Zadra. Valentina slobodno vrijeme koje ima troši na uređivanje njihovog stana, čime se nerijetko i pohvali na društvenim mrežama. Njihov stan uređen je u modernom tonu, a Valentina ne skriva koliku strast ima prema dekoracijama. Sada se 'bacila' na uređivanje luksuznog stana kako bi prinova došla u što ugodnije okruženje.

Svojim dekoracijama pohvalila se na Instagramu. Objasnila je kako namjerava urediti kuhinju. Izbacit će neke stolice kako bi imala više prostora. Osim toga, maknula je tepihe i napisala kako ih više ne želi imati. U planu je i uređenje sobe za bebu koja im dolazi.

Među glavnim dekorativnim predmetima su joj buketi, a u kutovima ima cvijeće. U dnevnom boravku namještaj je rasporedila tako da ima dovoljno mjesta, a uz to, ima puno svjetlosti. 

Na društvenim mrežama redovito objavljuje kako je uredila dnevni boravak, sobu kćeri, a tako je i s hranom. Nerijetko pravi slastice poput krafni, kolača, torti, ali i domaće pizze.

Raskošan stan para iz 'Ljubavi na selu': Pažnju privukle štikle
Raskošan stan para iz 'Ljubavi na selu': Pažnju privukle štikle

Vatroslav u Ražancu ima nekoliko apartmana, nedaleko od plaže, koje iznajmljuje turistima. Nije poznato je li Valentina zaslužna za dekoriranje svih ili samo stana u kojem žive. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin