Obavijesti

Show

Komentari 4

'Vampirici' Olji Einfalt preminuo je otac: Posljednjih mjeseci počeo se gasiti, više nije bio isti

'Vampirici' Olji Einfalt preminuo je otac: Posljednjih mjeseci počeo se gasiti, više nije bio isti
3

Reality zvijezdi 2011. godine preminula je majka, a 2019. ostala je bez supruga Marka Mihovilovića. Sada ponovo prolazi teške dana zbog smrti oca za kojeg je bila jako vezana

Splitska reality zvijezda Olja Einfalt (57) prolazi kroz teške trenutke jer je ovih dana ostala bez oca Borisa koji je jutros preminuo u 85. godini u Njemačkoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Olja je vijest dočekala u Splitu, a kako kaže osjećala se kao da joj se cijeli svijet srušio, jer su sestra i ona bile jako vezane za oca.

- Prije nekoliko godina imao je moždani udar i više nikad nije bio isti. Posljednih mjeseci počeo se gasiti... Žao mi je što nisam uspjela biti uz njega kad je odlazio. Nedavno sam ga posjetila i sretna sam jer je znao koliko ga volim - rekla je Olja za Slobodnu Dalmaciju.

Party  povodom kraja reality showa "Zadruga 5" u Šimanovcima

Još 2011. umrla joj je majka, a prije tri godine Olja je ostala bez supruga Marka Mihovilovića.

Kontroverzni srpski reality kraj je proslavio kič partyjem, među gošćama bila i 'vampirica' Olja
Kontroverzni srpski reality kraj je proslavio kič partyjem, među gošćama bila i 'vampirica' Olja

- Marko je bio moja prva i jedina ljubav. Nije želio da mu se miješam u posao, imao je svoju viziju posla. Davao mi je prostor da se bavim dizajnom i slikarstvom, dok je on vodio brigu o dućanima. Pomalo je bio tvrdoglav. Krah firme koji se dogodio za vrijeme velike gospodarske krize 2008. jako ga je pogodio. Čak više nego mene jer nisam toliko bila zaokupljena profitom - ispričala je tada za isti portal.

Split: Nastup Željka Samardžića prvog dana Fusion World Music Festivala

Podsjećamo, "Vampiricu" Olju, nedavno su na Županijskom sudu u Splitu nepravomoćno osudili zbog gospodarskih malverzacija u slučaju Skandal.

Split: Olja "vampirica" osuđena, prijeti joj zatvor ako u roku od dvije godine ne vrati milijunski iznos