Obavijesti

Show

Komentari 24

Vanja Rupena: Uživam u igri sa svojim sinom, obožavam ga

Vanja Rupena: Uživam u igri sa svojim sinom, obožavam ga
2

Bivša Miss Hrvatske, manekenka i televizijska voditeljica ekskluzivno iz Italije govori o prvih 17 mjeseci njezina majčinstva i navikama koje usađuje Giovanniju

VIDEO

Nakon što je predstavila svoju prvu kolekciju torbi, Kristina Bradač predstavlja i kampanju torbi Mariposa s Vanjom Rupenom kao zaštitnim licem. Kristina je upravo u Vanji našla idealnu Mariposa djevojku koja uz svaku torbu priča jedinstvenu modnu priču. Vanja kaže kako se rado odazvala pozivu jer je s Kristinom dugogodišnja prijateljica.

- Kampanja je to koju smo snimili prije gotovo godinu dana. Sad nemam vremena ni za što jer sam posvećena 17-mjesečnom sinu Giovanniju - kaže Vanja.

Torbe su joj se, dodaje, svidjele i želi imati jednu. Oko je, šali se, bacila na sjajan model Lee Cooper. A dok i sama ne postane vlasnica jedne od trenutačno najtraženijih torbica, Vanja cijele dane provodi sa sinom. Igraju se i odlaze u parkić, no bivša Miss Hrvatske otkriva kako izbjegava biti mama koja djetetu dopušta apsolutno sve.

- Želim da bude normalno i jednostavno dijete. Ima puno igračaka, no ne želim mu prenatrpati sobu. Draže mi je kad se igra s nekim svrhovitim predmetima. Slatko se nasmijem kad čistim stan pa ga vidim kako se zaigrao s metlom - kaže Vanja.

Jedinca od milja zove Nino. Giovannino je inače dobar i umiljat, a na trenutke joj se čini kako ipak prebrzo raste.

Vanji i njezinu suprugu, talijanskom ekonomistu Raffaelu Franciosu mališan je prvo dijete, a ime je dobio po djedu.

Lijepa manekenka, koju hrvatski gledatelji još pamte kao voditeljicu “Hrvatskog Top Modela by Vanja Rupena”, niže uspjehe na svim poljima. Preklani je na talijanskoj Orion TV vodila emisiju o kulturi “Altra Televisione” s Giannijem Makrijem. Kao manekenka nosila je prestižne revije za Roberta Cavallija, Valentina, Lauru Biagiotti, Extè, Cha... Bila je i zaštitno lice za prestižne magazine kao što su Vogue, Elle, Marie Claire, Harper’s Bazaar i Cosmopolitan. Sada joj se ostvarila i želja da bude majka. Ni jedan trenutak sinova odrastanja, kaže, ne želi propustiti zbog posla. Raduje se i nadolazećim blagdanima, veselju koje će ugledati u njegovim očima kad na Božić nađe poklon pod okićenim borom.

- Ove godine ne dolazim mami u Umag, nego će obitelj doći k meni. Jedva čekam da se okupimo - priznaje Vanja kojoj je obiteljski sklad važniji od svakog posla.

Osim iskrenih emocija, uz supruga Raffaela veže je i sport. Oboje vole otići na plivanje i tenis. Rođenje Giovannija nije donijelo puno promjena u njihov društveni život, pa su prijatelji i danas rado viđeni gosti u njihovu obiteljskom domu.

- Često se čujem s Brankom Krstulović i Kristinom Bradač. Njih dvije su zasnovale obitelj i otišle iz Milana, ali ostale smo i dalje u kontaktu i rado porazgovaramo - kaže Vanja Rupena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.