Show

Komentari 4

Vanna u svoj tim želi 'čudne', a Gobac ima dva mjesta za dečke

Vanna u svoj tim želi 'čudne', a Gobac ima dva mjesta za dečke

Nakon emisije bit će poznata imena 40 natjecatelja koji su samo glasom uspjeli izboriti svoje mjesto i koji će se u sljedećoj fazi, Nokautima, boriti za opstanak u showu i osvajanje titule najljepšeg glasa Hrvatske

Mentorima u subotu neće biti lako. U posljednjoj emisiji audicija 'The Voicea Hrvatska' pred njima je zadatak da popune svoje timove i izaberu glasove s kojima će već sljedeći tjedan kročiti u novu fazu showa - Nokaute.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Već sam se puno puta okrenuo, već sam pun ko brod - kaže uoči emisije Davor Gobac (55) u čijem je timu preostalo samo dva mjesta i to, kako najavljuje, za dečke jer djevojaka ima već dovoljno.

Massimu (57) pak nedostaju ženski glasovi, a u timu su mu preostala još samo dva slobodna mjesta. Ivan (40) je uvjeren da ima punu ergelu, kako je rekao, opičenih likova pa u subotu mora pronaći barem dvoje 'normalnih' za svoj tim.

Vanna (49), u čujem je timu preostalo samo jedno mjesto, kaže da njoj baš trebaju neki čudni. 'Ti mi reci tko je čudan, a ja ću tebi tko je normalan', poručila je Vanna kolegi Ivanu kojemu je preostalo još čak tri slobodna mjesta.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se u posljednjoj emisiji audicija mentori boriti za natjecatelje koji će popuniti posljednja slobodna mjesta u timovima. Nakon emisije bit će tako poznata imena 40 natjecatelja koji su samo glasom uspjeli izboriti svoje mjesto i koji će se u sljedećoj fazi – Nokautima – boriti za opstanak u showu i osvajanje titule najljepšeg glasa Hrvatske.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci