Show

Komentari 26

Vatreni vas pozivaju: 'Navijajte i zapjevajte najdulju pjesmu!'

Vatreni vas pozivaju: 'Navijajte i zapjevajte najdulju pjesmu!'

Pozdrav ekipa, falite nam puno na tribinama, ali navijajte za nas na virtualnom stadionu, poručio je nogometaš Mislav Oršić. Virtualni stadion će prikupiti najveći pojedinačni broj video uradaka ikad snimljenih...

Naši reprezentativci Mislav Oršić (28), Mario Pašalić (26), Milan Badelj (32), Ivan Perišić (32) i Lovre Kalinić (31) spremni su za Europsko prvenstvo u nogometu, a sve naše čitatelje pozivaju da zapjevaju 'Igraj, moja Hrvatska'. Time svi sudjeluju u stvaranju najdulje navijačke pjesme, a mogu osvojiti i primamljive nagrade. 

- Pozdrav ekipa, falite nam puno na tribinama, ali navijajte za nas na virtualnom stadionu - poručio je Oršić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pašalić se pridružio u pozivu čitatelja na virtualni stadion, a Perišić i Kalinić poručili su u duetu: 'Igraj moja Hrvatska!'

Prijavite se OVDJE.

Milan Badelj je zapjevao stihove 'Igraaaaaj mojaaa Hrvatskaaaaa' i poručio poput kolega: Dođi na virtualni stadion!

Virtualni stadion će prikupiti najveći pojedinačni broj video uradaka ikad snimljenih u Hrvatskoj s ciljem da se napravi jedinstveni podvig - najdulja navijačka pjesma na svijetu. Svi koji snime video pjevanja refrena pjesme 'Igraj, moja Hrvatska', osim što će sudjelovati u povijesnom navijačkom podvigu, mogu svakog dana osvajati i vrijedne nagrade koje je, posebno za ovu priliku, osigurao Hrvatski Telekom.

Autori videa dana dobivaju Samsung Galaxy Buds bežične slušalice, najbolji tjedni video osvaja Samsung 4K Smart TV, a tri videa koja se najviše svide reprezentativcima osvojit će PlayStation 5 i potpisani dres reprezentacije.

A kako se snimiti? Sam proces snimanja preko Virtualnog stadiona je vrlo jednostavan, a svatko od navijača će moći odabrati želi li navijati tako da pjeva refren ”Igraj, moja Hrvatska” ili samo strastveno navija sam, s prijateljima, s kućnim ljubimcima, kako god, uz pjevanje Zaprešić Boysa. Sve prijave se mogu vidjeti na: https://www.virtualnistadion.hr/prijave/.

 

Najčitaniji članci