Obavijesti

Show

Komentari 51

'Važnije mi je od filma što će mojim kćerima govoriti u školi'

'Važnije mi je od filma što će mojim kćerima govoriti u školi'
10

Atraktivna glumica već je neko vrijeme u vezi s 18 godina mlađim francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom, koji je često prati na javnim događanjima

Talijanska diva Monica Bellucci (54) je na filmskom festivalu u Veneciji progovorila o otvorenom odnosu kojeg ima s kćerima Devom (14) i Léonie (8). Njih je dobila u braku s glumcem i redateljem Vincentom Casselom (52).

- Imam dvije kćeri i u odnosu na prije 17 godina vidim promjene u načinu komuniciranja na temu muškaraca, ljubavi, seksa... Mislim da ne možemo govoriti o ratu s muškarcima, nego u pronalaženju svega što može utjecati na razvoj odnosa između muškaraca i žena. Ljudi se mijenjaju, vrijeme također. Kao i svaka majka, želim kćerima bolji svijet u kojem neće biti straha od razgovora - poručila je.

Atraktivna glumica već je neko vrijeme u vezi s 18 godina mlađim francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom, koji je nerijetko prati na javnim događanjima. Monika dodaje kako s kćerima priča o svemu, ali bi zbog njih danas dobro promislila bi li ponovno šokirala javnost erotskim scenama iz filma 'Nepovratno'.

- Važnije od filma mi je kako će moje kćeri reagirati i što će im zbog toga govoriti u školi. Danas bih doista dvaput razmislila trebam li prihvatiti neku tako moćnu ulogu - dodala je Monica aludirajući na prikazivanje kontroverznog filma iz 2002. u kojem je glumila žrtvu brutalnog silovanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Inače, glumica se na venecijanskom crvenom tepihu srela s bivšim suprugom Vincentom. Pozdravili su se na izlasku iz automobila, a zatim su zajedno pozirali brojnim fotografima koji su ih čekali ispred dvorane. Sudeći po fotografijama, Bellucci tijekom večeri nije pretjerano komunicirala s bivšim od kojeg se razvela 2013., nakon 14 godina braka.