Show

Komentari 301

Večeras kuha Božidar: 'Nemam konkurencije, moja večera će biti picikato! Savršeno dobra...'

Večeras kuha Božidar: 'Nemam konkurencije, moja večera će biti picikato! Savršeno dobra...'

Na posljednjoj ovotjednoj večeri, domaćin je profesionalni kuhar i predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara. On se istaknuo ovog tjedna sa kritikama, Facebook statusima, ali i snimkom u kojoj vrijeđa suparnike

Božidar Miodragović (66) se već na prvoj večeri protukandidatima predstavio kao akademik, majstor, chef, kuhar, predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara te međunarodni sudac pa zbog toga Nedjeljka (60), Sanela (29), Sven (35) i Mateo (18) danas imaju visoka očekivanja od domaćina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Božidar je na svakoj večeri ujedno bio i glavni komentator svakog jela, što se pojedinim kandidatima nije svidjelo pa jedna čekaju vidjeti kakvu će im večeru on pripremiti. -Od lokacije očekujem da bude vau, top, turbo, top 10 destinacija u Hrvatskoj! - kazao je Sven. 

- Mislim da nemam konkurencije u cijeloj toj ekipi. Ja sam se jako potrudio i današnja večera mora biti picikato, sve mora biti savršeno dobro. Želim ih impresionirati s dobrom hranom, dobrom večerom,  da bude nešto izuzetno, a to ću i pripremiti i da se ugodno osjećaju u mom ambijentu - kaže Božidar.

Finalnu epizodu bjelovarskog ciklusa pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u.

Najčitaniji članci