Obavijesti

Show

Komentari 1

Očekuje se 10.000 ljudi: Dođite na veliki party u Areni Zagreb

Očekuje se 10.000 ljudi: Dođite na veliki party u Areni Zagreb
7

Na najveći tulum u hrvatskoj metropoli, koji je 21. listopada u zagrebačkoj Areni, dolazi najjači svjetski youtuber - KSI. S obzirom na to da se ulaznice prodaju velikom brzinom, brže bolje nabavite svoju na Entrio.hr.

VIDEO

Nikako ne smiješ propustiti pravi spektakl na koji dolaze najpopularniji svjetski i regionalni youtuberi. U povodu trećeg rođendana JoomBoos je odlučio nagraditi vjerne fanove i napraviti spektakl Totalni JoomBoos na koji dolazi najpopularniji youtuber na svijetu, KSI. 

‘Big Brother’ mu nije bio dosta pa se prijavio i na VideoStar
‘Big Brother’ mu nije bio dosta pa se prijavio i na VideoStar

Tu su i brojni regionalni youtuberi LayZ, TheSikrt, Two Crazy Beauties, Baka Prase, Dennis Domian, Gloria Berger, Ruža Rupić, Čoda, Bruno Lukić i drugi. 

Navala na karte je velika, a osim onih po cijeni od 99 kuna tu su i posebne karte za prave fanove. U prodaji je 400 VIP Fan Pit karata po cijeni od 199 kuna, a za one najjače fanove tu je 50 Vip Meet & Greet + Fan Pit ulaznica po cijeni od 1500 kuna. Ova ulaznica omogućit će ti fotkanje i razgovor s megapopularnim KSI-om. Požuri jer je navala na ulaznice velika! Ulaznice možeš kupiti na Entrio.hr.

Početak: 21. listopada 2018. u 12:00 sati:

Štandovi

Na štandovima kupi JoomBoosove bilježnice, šalice, časopise, postere

Radonice

Brojni youtuberi pokazat će fanovima korisne trikove s kamerom koje svaki youtuber treba znati

Izazovi

Sigurno ne želiš propustiti kako ženske youtuberice šminkaju muške

Foto

Pronađi omiljenog youtubera i opali s njim fotku. Ili s više njih

Koncerti YouTubera

Youtuberi će otpjevati svoje hitove. Youtuber Matija Lazarević priprema za sve fanove nešto totalno posebno. I za kraj, kupite svoju ulaznicu po povoljnijoj cijeni do 10. listopada u 20 sati, jer nakon toga cijena ulaznice (one od 99 kn) zbog velike potražnje raste na 119 kuna!

U povodu trećeg rođendana JoomBoos je odlučio nagraditi vjerne fanove i napraviti najbolji spektakl u gradu - Totalni JoomBoos

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada