Show

Komentari 25

Veljača napunila 40 godina: Slavila sa zaručnikom Vitom

Veljača napunila 40 godina: Slavila sa zaručnikom Vitom

Slavljenica je ujutro pozirala s kćeri Lenom pa je pratiteljima otkrila da su za doručak jele tortu. Tijekom dana je primala razne poklone, a navečer se sredila i partijala

Glumica Jelena Veljača u petak je proslavila 40. rođendan. Pozvala je najbliži krug prijatelja i s njima feštala, a na Instagramu se pohvalila fotografijom sa zaručnikom Vitom Turšićem (48).

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ovo je 40 - napisala je Jelena uz sliku na kojoj se ljubi s Vitom. U komentarima je dobila hrpu poruka lijepih želja, a s obzirom na romantičnu fotku, pratitelji su joj napisali i stihove Oliverove pjesme: 'Podsjeti me što to bješe ljubav...'

Od najmilijih prijatelja i suradnika dobila je pregršt cvijeća i poklona, a pozirala je i s kćeri Lenom, koju je dobila u braku s Draženom Čučekom (50). Djevojke su za doručak jele tortu.

Da su na domaćoj sceni novi part Jelena i Vito, bivši savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović i bivši predstojnik ureda Ive Josipovića, saznalo se prošle godine, a u rujnu su to i potvrdili. Početkom godine uselili su u stan u centru Zagreba, a u travnju se doznalo i da su se zaručili. 

Vito i Jelena vezu su potvrdili u rujnu prošle godine. Nedavno su zajedno uselili u stan u centru Zagreba, a početkom mjeseca saznalo se i da su se zaručili. 

Najčitaniji članci