Obavijesti

Show

Komentari 2

Vera Zima skoro umrla jer nije htjela otići liječniku

Vera Zima skoro umrla jer nije htjela otići liječniku
1

Glumica se dva puta onesvijestila, poslije čega su joj operirali štitnjaču. Nakon 45 dana odmora je ponovno snimala humorističnu seriju "Luda kuća"

VIDEO

Nisam prepoznala simptome koje mi je moja štitnjača slala posljednje četiri godine. Pretjerano znojenje i snažno, aritmično udaranje srca pripisivala sam stresu, iscrpljenosti, a pomalo i klimakteriju, priča glumica Vera Zima (55). Zbog toga je prošlog proljeća otišla na autogeni trening. Posljednji dan treninga se onesvijestila na trešnjevačkoj tržnici. Oporavivši se, odbila je ići u bolnicu. Nakon mjesec dana ponovno se onesvijestila, a Hitna pomoć odvezla ju je u bolnicu. Liječnik joj je rekao kako su joj zbog bolesti štitnjače podivljali hormoni te da se čudi kako je uopće preživjela smrtonosnu dozu hormona koji su joj se nakupljali u tijelu. Nakon neuspjele terapije, koja joj je dodatno narušila zdravlje, u srpnju su je hitno operirali.
- Svi su bili divni prema meni. Moje prijateljice liječnice šalile su se da je to zato što doktori vole gledati 'Odmori se, zaslužio si’ pa ne žele da umrem - vedro priča glumica, koja je nakon 45 dana odmora snimala “Ludu kuću”.
- Podivljali hormoni oštetili su mi kukove i koljeno, izgubila sam mnogo kose, a zbog oštećenih glasnica jedva sam govorila. Do kraja godine završit ću snimanja serija i filma “Čovjek ispod stola”. Sljedeće godine neću snimati serije jer planiram odmor - najavljuje glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin