Obavijesti

Show

Komentari 34

Vergara je stota najseksi žena svijeta? Nadmašila je i Rita Ora

Vergara je stota najseksi žena svijeta? Nadmašila je i Rita Ora
16

Fanovi su razočarani jer je kolumbijsku seks-bombu nadmašila Rita Ora. Prošle godine bila je najpoželjnija u izboru nekoliko portala, a sad je na posljednjem mjestu

VIDEO

Vjerojatno je izgubila glasove jer su svi mislili da će biti među prvih deset i bez njihova glasa, komentirali su urednici FHM-a debakl Sofije Vergare (40).

Kolumbijska glumica i model prošle godine bila je najpoželjnija u izboru nekoliko portala, a sad je na posljednjem mjestu.

- Nijedna žena ne može stalno biti zavodljiva. Ima dana kad se najbolje osjećam u širokoj pidžami i nije me briga što drugi misle o tome - kaže Sofia.

I dok nju ne brine loš plasman na listi najseksi žena, obožavatelji su ljutiti. Nije im jasno kako je Britanka kosovskih korijena Rita Ora (22) koja, kažu, uopće nema stila i muškobanjasta je, zauzela visoko 15. mjesto. Od zanosne Vergare glasačima je bila zgodnija i pjevačica Selena Gomez (20).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Tinejdžerska senzacija sad je ženstvena diva. Svi koji su je gledali u izazovnom izdanju u filmu ‘Proljetno ludilo’ sigurno su glasali za nju - komentirali su čitatelji FHM-a.

Dodaju da joj je bodove donio i prekid s razmaženim pjevačem Justinom Bieberom (19). Victorijina anđelica Rosie Huntington-Whiteley (26) tek je 45., a holivudska glumica Scarlett Johansson (28) na zlatnoj je sredini. Francuskinji egzotična izgleda Bérénice Marlohe (33) vojsku novih obožavatelja priskrbila je uloga Bondove djevojke u filmu “Skyfall” iz 2012.

Prije su me prepoznavali samo u domovini, ali sad više nigdje nemam mira. Još se navikavam na svu tu strku nastalu oko mene - otkrila je Bérénice Marlohe.

Kunis je najseksi

Iako se od hit filma “Crni labud” udebljala 20-ak kila, Mila Kunis (29) i dalje je najljepša žena svijeta.

- Lijepo je čuti da si nekome zgodan, ali uvjerena sam da ima puno boljih komada od mene - skromna je Mila.

Američka glumica ukrajinskog podrijetla s devetog mjesta na kojem je bila prošle godine popela se na vrh FHM-ove liste najseksi žena. Zvijezda serije “Lude 70-e” bila je najpoželjnija i na listi časopisa Esquire.

- Laskave titule neće me promijeniti jer znam da je ljepota prolazna. Nekad sam bila ružno pače. Svi su mi se rugali jer sam imala napućene usne i velike oči poput žabe. U suzama sam bježala iz škole jer sam bila predmet sprdnje - rekla je Mila.

Pobjedi u izboru najseksi žene najviše se, kaže, veseli njezin dečko, glumac Ashton Kutcher (35). Druga je Rihanna (25). Pjevačica s Barbadosa popela se za jedno mjesto. Muškarci je vole jer je provokativna i ne srami se pokazati divlju stranu. Ipak, većina priznaje da djeluje pomalo zastrašujuće i ne bi se usudili pozvati je na spoj. Među prve tri ugurala se i Britanka Helen Flanagan (22). Glumica iz serije “Coronation Street” laskavu titulu odmah je proslavila s obitelji i prijateljima.

- Ovo će mi definitivno podići samopouzdanje jer sam se do nedavno borila s depresijom i pila jake lijekove zbog bipolarnog poremećaja - kaže dugogodišnja djevojka nogometaša Manchester Uniteda Scotta Sinclaira (24).

Na četvrtome mjestu je Helenina kolegica iz serije Michelle Keegan (25). Zgodnoj brineti izbori ljepote postali su rutina jer je od 2009. proglašavaju najljepšom i najbolje odjevenom ženom na britanskoj televiziji. Lani je na FHM-ovoj listi bila 26. Prsata ljepotica Kelly Brook (33) zauzela je peto mjesto.

- Trebaju nam prirodne žene s oblinama koje nas svaki dan razvesele seksi fotografijama na društvenim mrežama - komentirali su fanovi koji su tri mjeseca glasali za engleskog modela i glumicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju