Obavijesti

Show

Komentari 59

Versace se boji starenja, lice je unakazila, a leži u zamrzivaču

Versace se boji starenja, lice je unakazila, a leži u zamrzivaču
11

Držim do izgleda jer želim uvijek izgledati poželjno. Jedino se ne želim odreći cigareta i viskija. To mi je strast. Popušim barem kutiju na dan i duhana se ne mislim ostaviti, rekla je svojedobno dizajnerica

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Donatella i kći Allegra donirale su 200.000 eura milanskoj bolnici

Šefica modnog carstva Donatella Versace danas slavi 65. rođendan, a za svoj izgled brine se cijelog života i pokušava na sve načine zaustaviti starenje. Tek nakon što je 1997. preminuo njen brat, slavni modni dizajner Gianni Versace, Donatella je dospjela u prvi plan i izašla iz njegove sjene.

MILAN-24-09-2002 IN THE EVENING OF GALA IN HONOR OF REGINA RANIA OF JORDAN EVENT OF INAUGURATION EXHIBITION MARIO TESTINO PORTRAITS IN THE PHOTO SANTO AND DONATELLA VERSACE ON ARRIVAL AT THE EXHIBITION

Serijski ubojica Andrew Cunanan upucao ga je ispred njegove vile u Miamiju. Donatella tada preuzima mjesto kreativne šefice talijanskog modnog carstva Versace.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE J.LO U KULTNOJ VERSACEOVOJ HALJINI:

Pokretanje videa...

01:23

Tom tragedijom inspirirana je i druga sezona serije Američke kriminalističke priče 'Ubojstvo Giannija Versacea' čija je premijera bila u siječnju 2018. godine. Donatellu je utjelovila Penelope Cruz (44), ali dizajnerica se ograđuje od scenarija kojeg, kako kaže, nije autorizirala. 

- Tek nedavno sam zapravo shvatila koliko je bratovo ime još uvijek moćno - rekla je Talijanka. 

Donatella Versace posed in Milan

Donatella je odrasla u Kalabriji na jugu Italije uz oca, majku krojačicu, stariju braću Giannija i Santa, te stariju sestru Tinu koja je preminula s 12 godina od infekcije tetanusa. Kada je imala 11 godina, dizajner je nagovorio Donatellu da ofarba kosu u platinasto plavu boju koja joj je danas zaštitni znak. Bila je Giannijeva muza 19 godina, a on joj je 1995. posvetio svoj parfem 'Blonde'. 

MILAN - PRESENTATION OF BALLET - THANKS GIANNI WITH LOVE

Donatella se počela upuštati u plastične operacije 90-ih i po tome je, osim mode, najpoznatija u medijima. Kaže da redovito ide na tretmane botoksom jer ne podnosi bore. Dodala je kako joj je, osim lica, cijelo tijelo prirodno.

Da bi zadržala mladenački izgled, 2012. je rekla kako svaku večer spava u zamrzivaču. Nije objasnila kako se štiti od hladnoće, samo je rekla da se užasava starenja. Iako voli estetske operacije, lice joj je od tolikih zahvata deformirano. Na njezinu mršavom tijelu 'strše' jedino silikonski umeci u grudima.

Gala "GQ Men of the Year 2018"

- Držim do izgleda jer želim uvijek izgledati poželjno. Jedino se ne želim odreći cigareta i viskija. To mi je strast. Popušim barem kutiju na dan i duhana se ne mislim ostaviti - rekla je svojedobno dizajnerica. Više puta je izjavljivala i kako toliko voli preplanulu put da nikad ne izbjegava sunce iako od pretjeranog izlaganja koža izgleda smežurano i ostarjelo.

FILE PHOTO: Donatella Versace walks down the catwalk after her Versace presentation in New York

Nekoliko dana prije 65. rođendana prisjetila se svog brata Giannija i objavila fotografiju s Met Gale iz 1993. u New Yorku.

- Gianni mi je te večeri bio stilist. Nisam ni jednoj sitnici mogla izreći svoje mišljenje. Odabrao mi je odjeću, odredio kakva će mi biti frizura, šminka i nakit. Ništa nisam mogla reći - istaknula je i dodala da su top, kožna suknja i visoke crne čizme bili sve komadi iz kolekcije jesen 1992. godine. 

 

Donatella se 1983. udala za manekenka Paula Becka. U braku su bili 17 godina, a imaju kćer Allegru (33) i sina Daniela (30). Nakon njega je bila u jednogodišnjem braku s talijanskim biznismenom Manuelom Dallorijem.

Njezina kći Allegra borila se s anoreksijom dugi niz godina i imala je svega 32 kilograma, a sad se, kako kaže, uspješno izliječila. Njoj je Gianni nakon smrti navodno ostavio 800 milijuna dolara, odnosno polovicu modnog carstva, dok je Donatellin sin Daniel od Giannija dobio njegovu zbirku umjetnina koja vrijedi više od 37 milijuna dolara.  

Donatella ima brojne muze, a jedna od njih je pjevačica Lady GaGa (32). Glazbenica često odijeva kreacije kuće Versace, a kolegici je 2013. godine posvetila i pjesmu 'Donatella'. Talijanka se zadnjih godina ne razdvaja od svoje jack russellice Audrey kojoj je 2018. posvetila modnu kolekciju s obzirom da je to bila godina pasa prema kineskom kalendaru. Osim toga, pokrenula je i limitiranu modnu liniju za pse. 

- Jedina stvar koju u modi ne volim je zapravo minimalizam - rekla je Donatella našalivši se na svoj račun jer joj mnogi modni kritičari spočitavaju 'pretjerani kič'.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Donatella i kći Allegra donirale su 200.000 eura milanskoj bolnici

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Ljubavi Vlatke Pokos: Razvela se od Dikana, otišla u Kanadu, a sad ljubi devet godina mlađeg
PONOVNO SRETNA

Ljubavi Vlatke Pokos: Razvela se od Dikana, otišla u Kanadu, a sad ljubi devet godina mlađeg

Vlatka je o svojim bivšim ljubavima uvijek bila vrlo iskrena, a neke njezine veze pale su u zaborav...