Obavijesti

Show

Komentari 44

Veseli bećar: 'Moj Fabo pjeva i broji lajkove na svojoj pjesmi'

Veseli bećar: 'Moj Fabo pjeva i broji lajkove na svojoj pjesmi'
8

RUŽO, RUŽICE Simpatični dječak postao je hit kad je u svatovima pjevao i plesao, a sada se i sam ‘bacio’ u glazbene vode. Snimio je ljubavnu pjesmu, za koju je sam napisao tekst

VIDEO

Fabijan pjeva otkad se rodio. Svi u obitelji volimo pjevati, kaže nam Dominik Kovačević, otac dječaka (10) iz Novske koji je prije dvije godine “ukrao” svu pažnju u svatovima, a sada je snimio i svoj prvi singl.

Maleni Fabijan napisao je tekst za pjesmu “Ružo, ružice”, koju je potom njegov brat Sebastian (19) aranžirao i uglazbio te objavio na YouTubeu i društvenim mrežama. Pjesma je naišla na pozitivne komentare iz svih dijelova Hrvatske. Mnogima se sviđa što Fabijan sa svega deset godina pokazuje ljubav prema glazbi.

- Sinovi su sami došli na ideju za pjesmu. Fabijan je sam napisao tekst, a reakcije mještana su pozitivne. Svi lajkaju pjesmu - ispričao je ponosni otac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bećar Fabijan po kući ne skriva da je radostan zbog objave njegovog prvog singla.

- Često me ispituje koliko lajkova ima, sretan je - govori Dominik. Dječak je oduvijek veseo, raspoložen i spreman u svakom trenu zapjevati.

- Svima je poznat u svom gradu, a i okolici. Vrhunski tekst, malo smo dodali vrstu melodije kakvu on voli i eto, nastala je ova šaljivo-ljubavna-dječja pjesma. A kome je posvećena... To vam nećemo reći - ispričao je Sebastian, Fabijanov stariji brat.

No, ako je suditi po stihovima pjesme, koje ih se sam dosjetio, Fabo ima simpatiju.

- Ružo ružice, slatka moja curice, ljubim te, grlim te, od mraka do zore. I tako svaki dan zovem te po svaki sat, i tako svaki dan lice ću ti milovat - pjeva ovaj simpatični bećarac u novom hitu. Singl je oduševio slušatelje, a jedan od njih je na YouTubeu komentirao: “Bravo Fabo!”.

Obojica sinova idu u glazbenu školu. Sebastian svira tamburu, dok se Fabijan opredijelio za harmoniku. I otac je glazbenik. Sa starijim sinom i još nekoliko kolega ima tamburaški sastav Ambar. Vrlo je ponosan na djecu koja idu njegovim koracima u glazbi, ali najbitnije mu je ipak da završe školu.

- Od djetinjstva se u kući nalaze instrumenti pa je djecu povukla želja za tim - kaže Dominik. Fabijan svestran, govori nam njegov otac. Obitelj ima nekoliko konja pa se Fabijan često bavi njima i jaše ih, a aktivan je i u izviđačima.

Dominik se prisjetio i snimke sa svadbe iz 2017. godine, koja je postala viralna na internetu i emitirala se na televiziji.

- Poznaju me i selo i grad, ja sam lola prava slavonska - pjevao je prije tri godine Fabijan s bratićem Maksom Papićem. Video, koji se masovno dijelio, prikazuje dva dječaka kako u zanosu pjevaju poznate slavonske pjesme.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Fabijan je gotovo pa predodređen za glazbu. Tata i brat su svirači, bave se folklorom, a sam Fabijan pohađa i glazbenu školu - kazala je tada mladenka Ivona o svom bratiću.

Dječaci su bili jako sretni što su se vidjeli na televiziji i što im svi redom čestitaju, ali su bili jako mladi da bi bili svjesni što se događa.

- Zato su roditelji preponosni na njih i naravno mi i svi ostali poznanici – rekao je tada mladoženja Denis, a s njim se slaže i Fabijanov otac.

- Ljudi su se oduševili tom snimkom. To je bila pozitivna stvar koja se događala u to vrijeme - ispričao nam je ponosni otac Dominik.   

POGLEDAJTE NOVI ZABAVNI SERIJAL NA 24SATA S DEANOM KOTIGOM: 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin