Obavijesti

Show

Komentari 69

Veseli prosinac: Djed Mraz po gradovima uveseljava dječicu

Veseli prosinac: Djed Mraz po gradovima uveseljava dječicu
4

Djedica će posjetiti Zadar, Rijeku, Karlovac, Ludbreg i Vinkovce. Odabrane obitelji razveselit će dolaskom u njihovu kuću, a poslije će i na ulicama podijeliti darove

VIDEO

Djed Mraz jučer je preuzeo Mitsubishi kojim kreće na put po Hrvatskoj. U pet gradova posjetit će obitelji i vrtić, sve one čija su ga se pisma dojmila i koje je poželio razveseliti darovima .

U redakciju su stigle vreće pisama koje su se dojmile Djeda Mraza. Sva je pisma pročitao, no među mnogima je morao odabrati samo njih nekoliko. Svidjele su mu se želje za skromnim darovima, poželio je pogladiti sve koji tvrde da su bili dobri, ponosi se svakim pismom u kojemu čitatelji pišu o svojim dobrim djelima.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Odabrao je pet mjesta koje će posjetiti , a mi prenosimo njihove želje. U Vinkovcima će razveseliti mališane iz Dječjeg vrtića Budućnost. Djeca su napisala: 'Jako si nas obradovao svojom nagradnom igrom. Tete su nam pročitale što trebamo nacrtati i napisati kako bismo bili pobjednici. Mi smo se jako trudili i bili dobri cijelu godinu. Mi smo skupina ‘Leptirići’ iz najljepšeg grada na cijelom planetu Zemlji - Vinkovaca'.

U Ludbregu će posjetiti obitelj Suzane Pongrac . Zbog teških bolesti u obitelji ona ne može djeci priuštiti pravi Božić.

- Voljela bih da nas posjetite, da djeca ne budu stalno tužnih lica, da malo zaborave na to što svako malo imaju neki novi šok. Želim da vi, Djedica, iznenadite moje anđele te im priuštite malo veselja i ugodnog iznenađenja - napisala je Suzana.

U Karlovac ga vodi želja da upozna Brankicu Jakin i njezinu obitelj. Njezini sinovi Julijan i Joško dobra su i plemenita djeca koja su iz svojih kasica izvadila novac za pomoć bolesnoj djevojčici iako su skupljali novac za Lego kocke. Zato je mama poželjela da i njezine sinove Djed Mraz posjeti.

Djedica neće izostaviti ni Zadar gdje živi Blaženka Batur s a svojom obitelji. U njezino ime pismo Djedu Mrazu poslao je nećak Alen : “Dragi Djede, pišem ti da u srećiš moje najdraže, a ne mene. Živim u Zagrebu, ali želim da odeš kojih mojih sestrična i bratića u Zadar. Volim ih najviše na svijetu i sve su mi u životu, a kako se ne viđamo svaki dan, vjerojatno nećemo biti skupa ni na Božić. Htio bih im ga preko tebe uljepšati, da ga pamte cijeli život”.

U Rijeci ga pak nestrpljivo očekuje Anđelina Flis Velić . Djevojčica ide u prvi razred i Djedici je napisala:

- Imam dvije seke, jedna se zove Paula, a druga Ivona. Nemam posebnu želju za sebe, ali moje seke i moju mamu koju najviše volim želim razveseliti bilo čime. Moja seka Paula jako voli bebe lutkice i dobra je seka. Dragi Djede, moja mama i tata su nezaposleni, a ja sam malena i nemam novca da ih razveselim za Božić”.

Obitelji koje će posjetiti na istaknutome mjestu moraju pronać i “poziv Djedu Mrazu” koji će zalijepiti na vrata ili prozor svog doma. Tako će im Božić s Djedom Mrazom biti još čarobniji, ali neće zaboraviti ni drugu djecu. Prošetat će gradskim ulicama i trgovima te dijeliti poklone .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'