Show

Komentari 23

Vida pozirao sa ženom: Pažnju je privukla rozom trenirkom...

Vida pozirao sa ženom: Pažnju je privukla rozom trenirkom...

Stajling je upotpunila satom, a za fotkanje s mužem se i našminkala. Kosu je svezala u rep, a objava je u kratkom roku zaradila 'hrpu' lajkova i komentara

Hrvatski reprezentativac i igrač turskog Bešiktaša, Domagoj Vida (31), nerijetko na društvenim mrežama pokazuje suprugu Ivanu (26).

Golupčići su sada ponovno pozirali, a atraktivna Ivana privukla je pažnju rozom brendiranom trenirkom te je stajling upotpunila satom.

Za fotkanje s mužem se i našminkala, a kosu je svezala u rep. Objava je u kratkom roku zaradila 'hrpu' lajkova i komentara.

POGLEDAJTE VIDEO:

A koliko Vida voli svoju suprugu, pokazao je u ožujku ove godine kada se 'pohvalio' njezinim uspjehom. 

- Čestitam ljubavi - napisao je tada uz zajedničku fotografiju na kojoj poziraju uz tortu s diplomskom kapom i natpisom 'Bravo mama' pa izgleda da je Ivana studij ekonomije na ZŠEM-u privela kraju.

Inače, njih dvoje su se upoznali u noćnom klubu, a Vida je Ivanu osvojio iskrenošću, rekla je jednom prilikom bivša Kraljica Hrvatske.

U braku su od 2017., a vjenčali su se u Umagu. Sina Davida dobili su 2015., a mališan je postao prava zvijezda i miljenik navijača tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji. 

Najčitaniji članci