Show

Komentari 6

VIDEO Glumac iznenadio mamu skupocjenim poklonom, a njena iskrena reakcija sve raznježila

VIDEO Glumac iznenadio mamu skupocjenim poklonom, a njena iskrena reakcija sve raznježila

Jako sam zahvalan što za svoju majku, koja je imala iznimno težak život, mogu napraviti ovako nešto. Ni ona ni ja ništa ne uzimamo zdravo za gotovo, napisao je Johnson koji ove godine ima puno razloga za slavlje

Glumac i poduzetnik Dwayne Johnson (49) je, zajedno sa svojim kćerima ovaj Božić iznenadio svoju majku Atu skupocjenim darom - novim automobilom, pa je na društvenim mrežama podijelio dirljiv trenutak.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Isprva je bila u šoku", napisao je Johnson. "Rasplakala se, a kad su joj se u automobilu pridružile njezine unuke preplavila ju je neizmjerna radost."

Johnson, zvijezda filma "Red Notice" prekrio je majčine oči dok su djeca odbrojavala i na kraju uzviknula "Sretan Božić". Ata je ugledala Cadillac i u nevjerici stavila ruku na usta. Zatim je zagrlila sina i zahvalila mu na iznenađenju.

Fast and Furious Five

"Sretan Božić, majko. Uživaj! Volimo te. Zaslužuješ puno više", napisao je glumac koji je i prije tri godine na Božić Atu iznenadio velikodušnim poklonom - kupio joj je novu kuću.

"Jako sam zahvalan što za svoju majku, koja je imala iznimno težak život, mogu napraviti ovako nešto. Ni ona ni ja ništa ne uzimamo zdravo za gotovo", napisao je Johnson koji ove godine ima puno razloga za slavlje.

Ne samo da je postigao velik uspjeh nakon što je na tržište izbacio tekilu Teremanu, već je i njegov najnoviji film "Red Notice" postao najgledaniji u povijesti Netflixa.

Najčitaniji članci