Show

Komentari 4

VIDEO Madonnina kći kasnila na reviju pa ju zaštitari nisu pustili, fanovi: Zar ne znate tko je ona?

VIDEO Madonnina kći kasnila na reviju pa ju zaštitari nisu pustili, fanovi: Zar ne znate tko je ona?

Na društvenim mrežama kruži snimka na kojoj je jedan korisnik snimio Lourdes kako pokušava ući u dvoranu, ali su je zaštitari već zaustavili na stepenicama

Madonnina kći, pjevačica Lourdes Leon (26) zakasnila je jučer na modnu reviju Marca Jacobsa u New Yorku pa je zaštitari nisu pustili unutra.

Costume Institute Benefit celebrating the opening of In America: A Lexicon of Fashion, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, New York, USA - 13 Sep 2021

Na društvenim mrežama kruži snimka na kojoj je jedan korisnik snimio Lourdes kako pokušava ući u dvoranu, ali su je zaštitari već zaustavili na stepenicama. 

Dok je Lourdes pokušavala ući, čuli su se prolaznici koji su pokušavali reći čuvarima tko je ona.

'Pusti je unutra, ona je Madonnina kći', 'Ne znate tko je ona?', govorili su prolaznici zaštitarima, a potom su počeli vikati:

- Pustite je unutra.

Pjevačica je došla taman kad je revija počela, no morala se vratiti kući. Zatim je rukama pokrila lice i u traper kompletu ušla u automobil koji ju je i dovezao.

Vanity Fair Oscar Party

Lourdes je bila model modne kampanje Rihanninog branda Savage X Fenty te je radila kampanje za Converse i Stellu McCartney. Inače se kao i njezina mama, bavi pjevanjem.

Najčitaniji članci