Obavijesti

Show

Komentari 3

Birick: 'Video mog vjenčanja bio je najgledaniji u Turskoj'

Birick: 'Video mog vjenčanja bio je najgledaniji u Turskoj'
6

Od 4. lipnja na Novoj TV gledamo ‘Djevojku sa sela’ u kojoj turska glumica igra djevojku koja se želi bogato udati. Kaže da je suprotnost liku, ali ističe da su joj serija i Hulja uz popularnost donijele i - muža

VIDEO

Snimanje serije "Djevojka sa sela" bilo je jako važno za moj privatni i profesionalni život. Godina je to koja mi je život okrenula naopačke, kaže Burcu Biricik (29). Ona je zvijezda serije “Djevojka sa sela” koja se od 4. lipnja počinje emitirati na Novoj TV. Premijerno emitiranje serije krajem 2016. na turskoj televiziji odmah ju je proslavilo, a kad ju je poznati turski fotograf Emre Yetkin zaprosio nakon tri godine veze, Burcu je odmah pristala.

- Ta 2016. godina mi je bila jako dobra. Snimila sam seriju koja mi se svidjela, udala sam se, dobrog sam zdravlja i za sebe ne mogu željeti više. No za svoju zemlju da. Iste 2016. smo izgubili mnogo života, bila sam jako tužna zbog toga - kaže glumica.

Hardal: Volim istu glumicu koju sam u seriji zaveo i odbacio...
Hardal: Volim istu glumicu koju sam u seriji zaveo i odbacio...

Raduje se da se serija s nestrpljenjem očekuje i u Hrvatskoj te se nada da će uhvatiti vremena doći sa suprugom kod nas na odmor. Burcu je jako tradicionalna i voli provoditi slobodno vrijeme s obitelji. Rado se igra s trogodišnjom nećakinjom koja je sva u čudu kad vidi tetu na televiziji. Voli istaknuti kako je ljubav jako važna u njezinu životu.

Suprotstavit će se obitelji, prijateljima... kako bi se udala za ljubav iz djetinjstva i bila dio mondenog svijeta

– Imam je napretek i želim da tako bude zauvijek. Istodobno s tim snažnim emocijama ojačala sam samopouzdanje i dokazala se u poslu. Osim emocija i puno posla želim da kod mene doma, u mojoj zemlji, kao i u cijelom svijetu, uvijek bude mira. Mir, to me odmah asocira na moj dom, sreću - rekla je glumica. Na jesen počinje snimati novu seriju o kojoj još ne smije govoriti, ali uvjerena je da će joj novi projekt ispuniti još jednu želju.

 

#vogue 🐻 #kasım2017 🌈 📷: @cihanunalan 🎈

A post shared by Burcu Biricik (@burcubiricik) on

- Želim novu energiju! Treba mi promjena; novi projekti, ali i izlasci, druženja! Nadam se da će ovo biti godina u kojoj ću više raditi, izlaziti i zabavljati se kao svi moji prijatelji - kaže glumica. Puna je snova, a jedan od njih je i da nekoliko mjeseci živi u inozemstvu i uči strane jezike. Nema na pameti određeni grad ili državu. Mašta samo o kući na obali mora koju bi unajmila.

- Potreban mi je mir jer sam puno radila, a s druge strane, priželjkujem si ludiranja s društvom. Osjećam se kao da sam malo ostarjela. Kada završim s poslom, jedino što želim je doći kući i puno spavati - pojašnjava. I dok Burcu o sebi govori kao o vrlo jednostavnoj i običnoj mladoj ženi, Hulja, lik koji igra u “Djevojci sa sela”, njezina je suprotnost.

- Ona je težak lik. Bilo je puno dojmljivih, emotivnih scena i jako sam iscrpljena od nje. Uvijek je ljuta i napadački nastrojena - kaže Burcu, kojoj prijatelji ponekad kažu da se “pohuljila”.

– Često od njih čujem rečenicu da se ponašam poput Hulje. Neke moje pokrete, stav, ponašanje komentiraju: ‘Sada govoriš kao Hulja’. To je normalno, dvije godine sam živjela s njezinim likom - rekla je Burcu.

Lik Hulje, koja ne preza ni pred čim da ostvari san iz djetinjstva, na Burcu je prenio svoje igre. Ponekad se, priča glumica, nesvjesno igra s nekim tko sjedi pokraj nje, ali čim primijeti da to nije ona, vrati se, kaže, sebi.

Mašta o tome da sa suprugom nestane na nekoliko mjeseci, da unajme kućicu uz more i uči bilo koji strani jezik. Važno joj je samo da živi na moru

- Jako volim svoju Hulju jer ja nemam takvih osobina. U odnosu na nju doista sam dosadna. Zato se rado igram i zabavljam s njom - priča glumica.

Čudi se što je novinari salijeću jer smatra da je njezin život jako običan te iz njega ne mogu izvući materijale za priču. Kaže da nikad nije bila partijanerica nego se njezin život svodi na relacije posao - kuća - i tek ponekad druženje s prijateljima. Ipak, video s njezina vjenčanja bio je jedan od najgledanijih u Turskoj, a Burcu je bila najvatrenija na plesnom podiju.

- Na svim svadbama ustanem prva i krenem plesati. I na svojoj svadbi sam to napravila i odlično se zabavila. Uzvanici su bili nama dragi ljudi. Znaju kakva sam i zato nitko nije rekao: ‘Zar je nevjesta ovakva’. Burcu želi da se njezina mala obitelj čim prije proširi. Voljela bi postati majka, a u budućnosti vidi čak četiri mališana kako joj se drže skuta.

- Željela bih ih imati jedno za drugim, da si budu do uha. Imam lijep odnos s našim bebama na setu, Pojrazom i Ruzgarom. Ne mogu zato reći da ću biti divna majka, ali dat ću sve od sebe da to postanem - obećava glumica.

Na vjenčanju je bio i njezin partner iz serije Birkan Sokullu (32), iako se samo godinu dana prije razveo od supruge Asli Enver, koju smo gledali kao Sureju u seriji “Istanbulska nevjesta”. Dobri su prijatelji, a Burcu ističe da jako njeguje prijateljstva. Sokullu slovi za novu tursku glumačku zvijezdu. Podrijetlom je iz Sarajeva. Njegovi roditelji su se početkom 80-ih iz rodnog Sarajeva uputili u Istanbul u potrazi za boljim životom, a mladi glumac je rođen u Turskoj. Iako je kao dijete većinu slobodnog vremena provodio u očevoj brijačnici, Sokullu je od malih nogu imao samo jedan san - da bude košarkaš. Želja mu se i ostvarila. Diplomirao je na Fakultetu za radio, film i televiziju, a košarka mu je neko vrijeme bila profesija. Kad se 2003. prijavio za “Best Model Of Turkey”, bio je treći.

 

Poz vermek sanattır 👻🙈😁 @skunkkie

A post shared by Burcu Biricik (@burcubiricik) on

Ponude za reklame i revije su se nizale, a od modne piste do kamere u Turskoj je mali korak, pa se tako i Birkan ubrzo našao u seriji “Male tajne”, rasadniku mladih talenata, u društvu proslavljenih Buraka Özçivita, Sinem Kobal, Merve Bolugur, Kadira Dogulua... koji su se prije njega već dokazali. Znao je, kaže, da će ga serija “Djevojka sa sela” proslaviti jer, među ostalim, igra s odličnom ekipom gdje je i Filiz Ahmet, gledateljima poznatoj kao Nigarkalfa iz “Sulejmana Veličanstvenog”. Sokullu rado priča o svom liku Kerima, koji se u seriji “Djevojka sa sela” prvi put zaljubljuje.

- Njegova djevojka Hulja je željela lagodan život s mladićem kojeg voli i koji voli nju, ali on je imao drukčije snove - rekao je Sokullu. Iako je zgodan glumac nova meta obožavateljica, nerado priča o privatnom životu.

- Ono do čega mi je stalo trudim se držati u tajnosti. Smiren sam, samouvjeren i povučen muškarac te ne želim to mijenjati - kaže.

 

Gelin Odası fotosu 🌈👰 @cemilecerenkockan 😁

A post shared by Burcu Biricik (@burcubiricik) on

U braku je s glumicom Berrak Tüzünataç, a o prošlom braku s “Istanbulskom nevjestom” nerado priča. Birkan i Asli Enver djelovali su kao skladan par, ali nakon tri godine brak se ipak raspao. 

Asli je već na sljedećem projektu, filmu “Moj brat”, počela novu ljubavnu priču s glazbenikom Muratom Bozom. Birkanu je trebalo više vremena, pa je tek početkom 2016. ušao u vezu s kolegicom Berrak Tüzünataç, koju znamo kao hrabru sultaniju Mihrunisu, ženu princa Mustafe, iz serije “Sulejman Veličanstveni”, ali i kao Ezelovu miljenicu Bade, koja je opasno ugrozila Ejšanino mjesto u njegovu srcu.

Kao najveći izazov u svom životu, Sokullu izdvaja 21. godinu kada je izgubio majku zbog hematoma na mozgu.

- Bilo mi je jako teško to prihvatiti, ali odgovornost koju sam odjednom imao prema bratu i ocu učinila me jačim - prisjetio se glumac. Nakon majčina gubitka jedno je vrijeme očajavao, a potom je shvatio da se tragedije događaju i drugima. Zato je odlučio dignuti glavu i nastaviti sa životom.

- Majčin odlazak jako me je pogodio jer smo kao obitelj bili snažno povezani. Ja sam sve svoje tajne dijelio s njom. Učila me je da se na život može gledati s vedre i crne strane. Otkako je nema, sve gledam s pozitivne strane, tako je puno lakše sve riješiti - tvrdi glumac.

 

VIDI OVO: 15 bizarnih činjenica o spermi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao