Obavijesti

Show

Komentari 127

Vidite li dvostruko? I mi imamo svoju seksi Kim Kardashian

Vidite li dvostruko? I mi imamo svoju seksi Kim Kardashian
1

Osim što nalikuje na Kim Kardashian, vizažistica iz Zagreba nosi titulu kraljice društvene mreže Instagram. U samo osam mjeseci skupila je čak 600.000 sljedbenika

VIDEO

Često me uspoređuju s Kim. To je veliki kompliment i drago mi je zbog toga. Iako nekad zna postati stvarno dosadno, kaže Jelena Perić (24). Osim što nalikuje na američku starletu Kim Kardashian (35), vizažistica iz Zagreba nosi titulu kraljice društvene mreže Instagram. U samo osam mjeseci skupila je čak 600.000 sljedbenika.

- Jako sam ponosna na to. Ljudi su jednostavno prepoznali moje kvalitete - kaže Jelena. Dodaje kako je često znaju pitati je li kupila sve te silne pratitelje na društvenoj mreži što je njoj smiješno.

- Da je to tako, onda bismo svi imali više od milijun pratitelja - kaže Perić. Dodaje kako joj se posrećilo jer ju je na svojoj društvenoj mreži propagirala američka blogerica ljepote Lilly Ghalichi, koju prate milijuni. S obzirom na to da se u Jeleninu poslu sve temelji na izgledu, ona, kaže, mnogo ulaže u njega.

- Brinem o njezi lica i tijela, a počela sam trenirati i boks - kaže vizažistica. Dodaje kako je u mjesec dana uspjela skinuti šest kilograma i sad je zadovoljna. Kaže kako radi od jutra do mraka te nema vremena za dečke niti ih traži.

- Sretno sam slobodna, a posao mi je trenutačno najbitniji - kaže hrvatska Kim. Kod muškaraca joj je najbitnije da imaju 'ono nešto'.

- Volim kad dečki imaju veliki nos i tamnu bradu - smije se Perić. Iako živi i radi u Zagrebu, voljela bi se uskoro odseliti u Ameriku.

- Okrenuta sam globalno i sigurno ću otići tamo - kaže Jelena, koja je trenutačno posvećena pokretanju svojeg YouTube kanala. Smatra da će joj to biti još veća odskočna daska.

Što će sve Jelena otkriti o sebi i kako je uspjela postati kraljica Instagrama, pogledajte na www.24sata.hr sutra u19 sati.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu