Obavijesti

Show

Komentari 75

Viktorija Rađa: Liposukciju ne bih ponovila više nikad u životu

Viktorija Rađa:  Liposukciju ne bih ponovila više nikad u životu
6

U ZDRAVOM TIJELU ZDRAVI DUH Manekenka mladima poručuje da postoje drugi načini da se postigne lijep izgled, prije svega zdrava prehrana i vježbanje

VIDEO

Za treniranje živim više od 20 godina. Želim promovirati važnost tjelesnog vježbanja, zdrave prehrane, opuštanja, dakle fizičke i psihičke brige o sebi, rekla je Viktorija Rađa (40) za Tportal. Bivša Miss Dalmacija s obitelji na jesen iz Splita seli u Zagreb gdje gdje ju očekuje i novi poslovni izazov. Naime, radit će kao fitness trenerica.

Viktorija i Dino 'iskeširali' pet mil. kuna za stanove u Zagrebu
Viktorija i Dino 'iskeširali' pet mil. kuna za stanove u Zagrebu

Manekenka priznaje kako želi živjeti zdravo, zato više nikada ne bi ponovila nikakve liposukcijske zahvate, a mladima poručuje da postoje drugi načini da se postigne lijep izgled, prije svega zdrava prehrana i vježbanje. 

Viktorija je u braku je s bivšim košarkašem Dinom Rađom (/51), imaju sinove Roka i Niku, a krajem kolovoza proslavit će sedamnaest zajedničkih godina. Baš u to vrijeme očekuje ih i selidba koja gospođu Rađu nije ostavila ravnodušnom.

- Vrlo sam emotivna osoba, lako se vezujem za mjesta i ljude, a moj Split, koji mi je duboko u srcu i genima, neću nikada napustiti, jednostavno ću fizički manje boraviti u njemu nego je to bilo do sada. Teško mi je, naravno... - iskrena je Viktorija.

Viktorija Rađa je skratila kosu: Poput hrvatske Halle Berry si
Viktorija Rađa je skratila kosu: Poput hrvatske Halle Berry si

Jedan od razloga za selidbu obitelji Rađe je košarka koju stariji sin Roko godinama trenira u kadetima Košarkaškog kluba Split. Uskoro će boje Splita zamijeniti jednim od zagrebačkih klubova, Cedevite ili Cibone, dok će mlađi Niko nastaviti školovanje u jednoj od osnovnih škola u Zagrebu. 

Viktorija i Dino Rađa upoznali su se prije 22 godine, a u braku su već 16 godina. Viktorija uživa u majčinstvu i ne misli se vratiti manekenstvu ili pjevanju. Istaknula je kako ima idiličan odnos i s Dujom, Dininim sinom iz prvoga braka, dok je sin Roko od nje naslijedio smisao za glazbu i ples, a od oca emocije.

VIDI OVO: 5 najglupljih metoda kontracepcije.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin