Show

Komentari 47

Viktorija Rađa oduševila fotkom u kupaćem kostimu: 'Predivna žena, od glave pa sve do pete'

Viktorija Rađa oduševila fotkom u kupaćem kostimu: 'Predivna žena, od glave pa sve do pete'

Fotografija koju je podijelila nastala je pokraj bazena, a pozirala je u bijelo- zelenom bikiniju i kaftanu istog uzorka koji je naglasio njezinu vitku figuru i utrenirane noge

Bivša Miss Dalmacije, Viktorija Rađa (45), uživa u ljetnim danima, a sada se pohvalila i njezinom vitkom, zavidnom linijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, na društvenim mrežama podijelila je fotografiju koja odiše ljetnom atmosferom. Brojne pratitelje oduševila je fotkom u kupaćem kostimu te ih podsjetila na njezine manekenske dane.

Fotografija koju je podijelila nastala je pokraj bazena, a pozirala je u bijelo- zelenom bikiniju i kaftanu istog uzorka koji je naglasio njezinu vitku figuru i utrenirane noge.

Pratitelji su joj poručili da je 'predivna', a jedan komentar posebno je raznježio Viktoriju te se zahvalila na lijepim rijećima.

- Ima puno divnih žena koje gledamo na Instagramu. Uvijek mi je drago napisati nešto lijepo i uvijek je iskreno i od srca. Mnoge ne poznajem, ali ako bih mogla izabrat samo jednu onda je to Viktorija, od glave do pete - napisala je pratiteljica.

Bivšoj manekenki u komentarima se javila i fitness instruktorica i glumica Ana Gruica Uglešić (39) koja joj je ostavila emotikon srca.

Nedavno je supruga voditelja Tarika Filipović, Lejla podijelila fotografije s Viktorijom te otkrila da zajedno uživaju na godišnjem odmoru.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VIKTORIJOM

Najčitaniji članci