Show

Komentari 4

Vila iz filma 'Dinastija Gucci' se iznajmljuje: Pogledajte luksuz koji je vaš za 7500 kuna po noći

Vila iz filma 'Dinastija Gucci' se iznajmljuje: Pogledajte luksuz koji je vaš za 7500 kuna po noći

Vila datira još iz 16. stoljeća kada, a u 18. stoljeću je bila dom kardinala Angela Marija Durinija, poznate ličnosti rimokatoličke crkve. On je često znao u njoj imati raznorazne bogate domjenke, balove i večere

Sve je identično, kao i u filmu 'House of Gucci'. Spavaće sobe, dnevni boravak, kupaona pa čak i krevet. Američka tvrtka Airbnb omogućila je svim zainteresiranim obožavateljima smještaj na luksuznom jezeru Como u vili gdje se snimao film o obitelji Gucci.

Talijanska vila dostupna je svima od 6. prosinca pa sve do 30. ožujka iduće godine, a cijena noćenja je 7.500 kuna.

Sam pogled na jezero Como je fascinantan, a ako ga promatrate iz vile, on je još nevjerojatniji.

Vila je inače poznata pod nazivom Villa Balbiano, u filmu je prikazana kao dom obitelji Gucci, Alda, kojeg igra Al Pacino (81), Patrizije Reggiani tj. Lady GaGe (35) i Maurizija Guccija kojeg je utjelovio Adam Driver (38).

Ona datira još iz 16. stoljeća kada, a u 18. stoljeću je bila dom kardinala Angela Marija Durinija, poznate ličnosti rimokatoličke crkve. On je često znao u njoj imati raznorazne bogate domjenke, balove i večere.

Vila sadrži tri hektara dugih vrtova i livada, dva privatna bazena te čak i crkvu. Ako goste nije oduševio vanjski dio imanja, onda će zasigurno unutrašnjost. 

Kupaone su izrađene od tamnog i bijelog mramora, a u sobama se mogu pronaći neke od najvrijednijih talijanskih i svjetskih umjetnina.

Najčitaniji članci